středa 16. března 2016

BABY BLOG: První narozeniny / baby outfit

Dneska slavíme Tobískovy první narozeniny! 
Pro mě je to naprosto neuvěřitelné! Mám strašnou radost z toho, jak je můj chlapeček šikovný, čilý, bystrý, na druhou stranu je mi úzko a trošku smutno z toho, jak strašně to utíká. Tenhle maraton jménem mateřství je asi jediný, který mě v životě opravdu naplňuje a jsem odhodlaná ho dokončit, doběhnout až do cíle hrdě prsa dmoucí a s úsměvem. Sice mě to občas stojí nějaký ten pot a odříkání, ale vše je několikanásobně převážené všemi těmi úsměvy a nezapomenutelnými okamžiky, které mě dojímají stále dokola a dokola. 

Než zpracuji fotky, kterých dnes pořídíme určitě spoustu a snad natočíme i nějaké to video, chtěla jsem vám ukázat, co bude mít dnes Tobísek na sobě. Letos bude téma oslavy: indiánská. A to hlavně proto, že jsem na kopci našla naprosto úžaná černobílá pírka, která jsem nutně potřebovala k něčemu použít a navíc každoročně v březnu zveme kamarády na první táborák, takže tyhle dvě krásné příležitosti propojíme. 
Celý outfit dostal Tobísek dnes k narozeninám - všechno ve velikosti 12-18 měsíců. Oblečení je mu větší, ale aspoň mu déle vydrží. Bílé body na DIY z mimulo.cz, cardigan a beanie by BeBirdie, legíny Lindex a DIY narozeninová girlanda. ;)
Dnes oslavujeme jen samy. Oslavy završené nedělním výletem do Zoo Praha jsou plánované na víkend. (Pokud nám tedy bude přát počasí!)
Vy se můžete těšit na fotky a video z oslav a výletu. Chtěla bych natočit i Rok miminka. Takové završení těch našich miminčích měsíčníků. A taky jsem vám pro inspiraci zdokumentovala přípravu dortu a výrobu girlandy a bodýčka. ;)
 Mějte krásný den!

1 komentář:

  1. Krásné oblečení, Tobískovi přeju vše nejlepší, zdraví at je stále veselý, plný energie!!! Všichni si to užijte společně a výlet do zoo bude super. Těším se na video :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥