úterý 12. dubna 2016

beauty: Můj každodenní make-up / Líčení pro všední den

Dlouho tu nebylo nic z beauty rubriky, což je škoda, protože můj svět je tak trošku i o tom. To, že jsem máma, neznamená, že jsem celé dny jen zalezlá doma ve vytahaných teplákách a bez make-upu. Dobře, kecám! Většinou to tak opravdu je, ale několikrát týdně mám i nějaké to zařizování (rozuměj nákup v Lidlu, pošta, zkouška v divadle), kdy se snažím úplně nezabřednout v tom maminkovském světě a vypadat k světu. ;)


Líčení mě naopak poslední dobou zase začíná bavit a svrbí mě prsty, když v drogerii procházím kolem stojanů s kosmetikou. Než se ale vrhnu na experimentování a přeorientuju se z mamablogerky na beautyblogerku (hahaha!!!), ukážu vám svá momentální esa. Takový ten běžný každodenní make-up á la být upravená, namalovaná, ale být si podobná (přirozený make-up se tomu říká, že?).
Mé svaté grály:
Urban Decay - Naked 2 / Paletka očních stínů
Maybelline New York - the Rocket volum´ express / Řasenka
Sleek Make Up - Blush by 3; Sugar 364 / Trio tvářenek
Benefit - speed BROW / Gel na obočí
Essence - Eyebrow designer; 02 Brown / Tužka na obočí
Sephora - Micro Smooth Bake face compact; foncé deep 60 / Konturovací pudr
Astor - Anti-Shine Mattitude; For normal to oily skin 003 / Matující pudr
Benefit - Watt´s up! / Rozjasňovač
Produkty na rty často střídám, nedokázala bych vybrat jeden, proto jsem je raději vynechala úplně. Tohle jsou takové mé stálice. Třeba tuhle řasenku naprosto miluju, mám už několikáté balení a je pro mě (rozuměj pro efekt, který vytvoří na mých řasách) srovnatelná s They re´ real! od benefitu, ale je samozřejmě daleko levnější.

4 komentáře:

  1. S řasenkou jsem byla také moc spokojená, ale pak jsem objevila od Miss Sporty, jsou to nejlevnější řasenky v drogerii, ale žlutá a černá nová se zahlým kartáčkem dělá fakt moc pěkné řasy. Naprosto s tebou souhlasim...jít do drogerie je jako mor :D samozřejmě že si něco koupim, ženská potřebuje radost občas, ale posledně jsem tam chodila měla v ruce rtěnku a pak jsem tam objevila asi nově omalovánky atd..a rtěnku vrátila s tim, že to vlastně nepotřebuju :)Článek je příjemná změna na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak jeětě moc se těšim až vyjde Joy...nezapomněla si na vlog z proměny??? :) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak po té se musím podívat ;)
    Jani, jsi zlatá! Strašně mě to mrzí a štve, ale odešla mi sd karta v mobilu, kde jsem měla spoustu fotek a videí. Chtěla jsem, aby video vyšlo ve čtvrtek společně s JOY, ale nevím, jestli to zvládnu a jestli ty videa vůbec budu mít :( Kamarád na tom pracuje...

    OdpovědětVymazat
  4. Jejej...chápu a doufám, že nepřijdeš o fotky, ty jsou cennější, když video nebude nic se neděje :) Hlavně at ti to dobře dopadne a žádné nervy. Joy si koupím to je jasný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥