pátek 1. dubna 2016

my life: Když múza nelíbá aneb Co je u nás nového

Moje múza dělá posledních pár dní mrtvýho brouka. Ne a ne mě dokopat k nějakým tvůrčím výkonům. Což o to nápadů a námětů by bylo, ale nějak moc nevím, jak to všechno uchopit a předat vám. 

A tak jsem se rozhodla o to víc žít svůj soukromý život - užívat si začínajícího jara a věčně švitořícího Tobíska. Měli jsme krásné, rodinné Velikonoce a sešli jsme se i s pár přáteli.
Hned v úterý jsme se byli školit ve Feedu a včera jsme vyrazili do Muzea Karla Zemana na Malé Straně a do pražské zoologické zahrady. Muzeum nás moc příjemně překvapilo a s Kamilem jsme si prohlídku opravdu užili. Je to skvělá zábava pro malé i velké, takže pokud nebudete vědět co roupama, určitě se běžte podívat, jaké skvělé vychytávky při natáčení filmů Zeman používal. Přálo nám počasí, v zoo se vždycky cítím strašně dobře - svátečně a důležitě. Je to pro mě výjimečná a významná událost. Zvířátka od malička miluju a vydržela bych je pozorovat snad donekonečna! Moje největší přání na příští rok je roční permice (k Vánocům nebo narozeninám). Jezdili bysme s Tobískem alespoň jednou do měsíce.
Dneska jsme byli plavat. Pomalu ale jistě se nám z Tobíka stává potápka. Stále ho ještě stav "pod vodou" trošku překvapuje, ale nelokne si. Musíme teď pořádně potrénovat, protože v květnu vyrážíme do Chorvatska - tentokrát už doopravdy, ale cestu autem jsme raději rovnou vzdali a já s Tobíkem poletím letadlem.
Pokud by bylo něco, co by vás zajímalo a zatím jste se to nedozvěděli, určitě napište. Třeba vaše múza políbí tu mojí a ta zase mě...
Mějte krásný víkend!

1 komentář:

  1. Naprosto chápu, člověk potřebuje odpočinek a navíc v těhlech jarních dnech není divu že čerpáš energii odpočinkem, na výletech...má být nádhený víkend, tak si ho užijte :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥