pátek 22. dubna 2016

videorecenze: Šampon a maska na vlasy s keratinem / Co je to brazilský keratin a jak působí na vlasy

Ahoj!
Dlouho očekávaná recenze je tu! V dnešním videu se vydáme na exkurzi do Jižní Ameriky. Kam konkrétně? No přece do Brazílie. Tamější vědci totiž vyvinuly hydrolyzovaný keratin, díky kterému můžeš mít krásné vlasy i Ty. ;) 



Vkládám sem i slibované srovnání, ale musím se smát. Za prvé se nemůžu zbavit dojmu, jako bych na fotce stála čelem k objektivu s vlasy přehozenými přes obličej (což je vlastně dost děsivé), a za druhé byla každá z fotek evidentně focená za úplně jiných světelných podmínek, což jsme nějak nevychytali. Fotky jsou focené zhruba deset týdnů po sobě a vůbec jsem je neupravovala. První je focená s bleskem (jak už jste si určitě všimli), druhá bez za přirozeného světla. Tudíž to dost zkresluje a klame. Jelikož z fotek nic kloudného nevykoukáte, podívejte se raději na video. ;) Jediné, na co bych chtěla upozornit jsou konečky vlasů, které jsou stále opravdu uhlazené, to je vidět i na tomhle hodně nezdařeném srovnání.
 Zaujaly vás produkty? Máte s brazilský keratinem nějakou zkušenost?

10 komentářů:

  1. Já používala ten kokosový BK a za mě good :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za recenzi, už jsem o něm přemýšlela, četla jsem o něm na blogu SpaceSusi a konečně ho objednám :-) Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, ještě, prosím tě, aplikuješ smíchaný s vodou v poměru 1:3, jak uvádí na obalu? A máš nějak vlasy barvené? děkuji, Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to mě těší! Šamponu si dávám klasicky trošku do dlaně a vmasíruju do namočených vlasů ;) Nijak matematicky to neřeším. Vlasy mám přírodní, jen rok zpátky maličko prosvětlené pár pramínky o pár tónů světlejší hnědé (jako vyšisované od sluníčka), ale to už je hodně odrostlé :)

      Vymazat
  4. Né všechny řady jsou v bio formulaci, tak pokud nechcete, aby vám přišel šampon se silikony a SLS, tak pečlivě vybírejte ;) Já si vybrala řadu růže + ibišek a bohužel SLS a silikony, navíc datum výroby 6/13 kondicionér, 11/13 šampon, čoko maska 7/14 a kokos maska 6/14 ... moc příjemně to nepůsobí a budu vracet :( vyzkouším řadu bio volume v bio formulaci, která i dle obalu a datumů vypadá "lépe" :) Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě opravdu moc mrzí! To jsem sama netušila! A děkuji i za ostatní za upozornění! ;)

      Vymazat
  5. Chtela bych poprosit o presne slozeni dekuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohledně přesného složení kontaktujte, prosím, přímo keratin-shop.cz :)

      Vymazat
  6. Takže tento produkt se nezažehluje?

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥