sobota 21. května 2016

my life: Delfíni v Chorvatsku a rybaření

Tak už jsem je viděla. Jezdím do Chorvatska už několik let a vždycky jsem si myslela, že je to jen takové turistické lákadlo. "Teď tu byli!" "Kdo?" "Delfíni! Jak jste odešli na snídani, tak tu plavali okolo..." Hmm, jasně! Ale letos jsem je konečně viděla na vlastní oči. A tak vám můžu odpřísáhnout na holej pupek, že tady dole na jihu Makarské riviéry v Živogošće jsou k vidění! Brzo ráno nebo navečer. Z teras Apartmánů Galeb je nádherný výhled přímo na moře a protější ostrov Hvar. Uvidíte je pouhým okem, ale s dalekohledem je to teprve zážitek! Mám delfíny spojené s něčím dobrým, pozitivním, takže ten pocit, že tu jsou s námi je nepopsatelný! Podařilo se nám je dokonce natočit, tak se těšte na další video. Chodím je natěšeně vyhlížet každý večer. Čas si krátíme rybařením, ale zatím se nám nic, co by stálo za zmínku ulovit nepodařilo. Jako Robinson bych neobstála, pošla bych hlady dřív, než by přišel Pátek..
mikina - reserved (aktuální kolekce); kalhoty - C&A ; boty - pepe jeans (jaro 2016)
Mějte krásný víkend!

7 komentářů:

  1. Tak na to se stále chystám, ale vždycky klapne jenom to koupání a fakultativní výlety.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super! Krásné fotky. Taky bych si šel zalovit. Naví cjsem si teď koupil novou výbavičku v RS FISh, tak bych vám všem vytřel zrak. To byste čučeli na ty úlovky! Takové jste dozajista ještě nikdy neviděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co přesně jsis u RS FISH koupil? Taky jsem se koukala na jejich nabídku ale nějak jsem se nemohla rozhodnout. Můžeš mi poradit? =)

      Vymazat
    2. Aleši, směle do toho! Hlavně nezapomeň úlovky nafotit a pochlubit se ;) A nebo můžeme příští rok vyrazit společně - ve stejný termín ;)

      Vymazat
  3. Moc pěkná fotka Marie, líbí se mi jak napíšete značku mikiny, kalhot a bot, ale co by rybářské fanoušky zajímalo nejvíce to ne :) Myslím samozřejmě značku prutu a navijáku. Každopádně přeji hezké úlovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš se Vám to asi nelíbí :) Blog není primárně o rybaření, byla to taková dovolenková zábava a bohužel se v těhle věcech nevyznám. Kdybyste ale měl zájem, můžete mě kontaktovat a já si ráda nechám poradit a ještě raději vyzkouším něco nového ;) Žena na rybách by bylo určitě zajímavé téma.

      Vymazat

Děkuji ♥