středa 11. května 2016

my life: Proměna s časopisem JOY

Líbí se vám proměny v časopisech? Chtěli jste se do podobného projektu přihlásit, ale odradilo vás, že nevíte, do čeho jdete? Natočila jsem pro vás, jak taková proměna konkrétně s časopisem JOY vypadá. Není se čeho bát! Moc jsem si tuhle příležitost užila! Všichni jsou moc milí, vstřícní, rádi vám se vším pomůžou a poradí, nikdo vás do ničeho nenutí, na všem se dopředu domluvíte, outfit, účes i make-up jsou vybírány tak, abyste se v nich cítily dobře. Já jsem se třeba bála, aby mi neostříhali a nenabarvili vlasy, v téhle proměně jde ale jen o styling, kdy vám kadeřnice poradí vhodné produkty pro vaše vlasy a vykouzlí vám účes, který předčí vaše představy! Za proměnou stojí tým lidí, kteří jsou profesionálové a navíc skvělá parta! Vždy probíhají tři proměny naráz a postupně pak vychází v časopise. Kromě nezapomenutelného zážitku jsme si z proměny odnesly vybraný outfit a dárečky od Toni & Guy. Výsledek - mou proměnu - si můžete prohlédnout v květnovém čísle časopisu JOY s dárkem od essence, ale už zítra (12. 5. 2016) vychází další, červnové číslo.

Článek a video měly být online s vydáním časopisu, bohužel mi ale odešla SDkarta v mobilu a tak trvalo, než jsem se k videím dostala. 
Outfit: Pepe Jeans, Hairstyle: Toni & Guy / Lucie Kacafírková Make-up: Pavel Kortan Photo: Nikola Bílková Photographer

3 komentáře:

  1. Kočka, jen jsem ted zmatená jakou barvu rtěnky máš, v časopise a na videu vidim červenou a tady na fotce hodně výraznou sytou růžovou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, řekla bych, že něco mezi. Měla jsem asi tři vrstvy různých rtěnek a lesků, takže to byla nakonec taková sytě malinová dočervena... :)

      Vymazat
  2. Za mě většina podobnejch proměn v časopisech je naprostá katastrofa a nikdy bych do toho nešla, protože ti lidi, co to dělají, snad vůbec nemají vkus... Tobě to mimořádně sluší, asi proto, že napřed fakt nemělo jít o radikální změnu na efekt a neokudlali ti za každou cenu hlavu jen proto, aby to byla proměna, když ti to takhle prostě sedí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥