středa 14. prosince 2016

DIY: Baby Art Vánoční koule

Rozhodla jsem se, že si s Tobískem na památku na letošní Vánoce uděláme takové jednoduché DIY. Zvolili jsme Vánoční kouli od Baby Art, která nám bude každý rok zdobit stromeček a připomínat tyhle krásné chvíle. Ráda vytvářím, bohužel teď nemám moc času, takže kromě rychlé vánoční výzdoby a pečení cukroví u nás v poslední době kreativita nedostala moc prostoru a Tobík už je ve věku, kdy ho takovéhle věci začínají bavit. Tak proč to nezkusit? 


Baby Art Vánoční kouli můžete zdobit otisky ručiček (určitě ale můžete zkusit i nožičky) dětí už od narození. Je to tedy ideální dárek nebo vzpomínka na první Vánoce s miminkem. Babičky a dědečky ale určitě potěší otisk i jako památka na druhé nebo třetí Vánoce. Ozdoba je z nerozbitného materiálu, takže se nemusíte bát, že by jí promáčkly.
Součástí balení je vánoční ozdoba, fix, barva, váleček a návod. Doporučuji použít nějakou podložku!
Samotné tvoření je poměrně jednoduché, Tobík krásně spolupracoval. Chvíli nám ale trvalo, než jsme přišli, jak na to, aby byl výsledek výrazný, takže přípravu rozhodně nepodceňujte! Barva poměrně rychle zasychá, takže je potřeba pracovat svižně. Nejtěžší část je obtisknutí samotné. Měli jsme problém s tím, že Tobík na zakulaceném povrchu vždycky trošku hnul prstíkama, takže se barva trošku rozmazala. Pro dokonalý výsledek tedy doporučuji spolupráci obou rodičů, abyste lépe prstíky zafixovaly na místě. Barvu z rukou smyjete normálně mýdlem.
Výsledek by mohl být lepší, ale i tak se nám naše jedinečná vánoční ozdoba líbí! Možná kdybysme barvu hned setřeli a na druhý pokus se lépe připravili.. Udržet dětské ručičky chvíli na místě je zkrátka fuška. :)
Jak se vám tenhle nápad na originální vánoční dárek/výzdobu líbí?

2 komentáře:

  1. To je krásné, už se těším, až nám dorazí. :) nadělíme si ji pod stromeček a ještě ten den budeme vytvářet. :) pak si ji dáme na stromeček:) ještě jednou moc děkujeme za výhru a určitě se pak podělím o fotku. :) Hezký den. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě těší, že se těšíte! Budu se těšit ;) :D

      Vymazat

Děkuji ♥