pátek 12. května 2017

FOTOSOUTĚŽ: S Crawlerem na cestách

Mám opravdu velkou radost, že můžu být součástí téhle krásné akce s názvem "FOTOSOUTĚŽ: S Crawlerem na cestách", kterou pro vás přichystala česká oděvní značka Crawler, která ručně šije oblečení z merino vlny a dalších funkčních materiálů nejen pro děti. 
http://www.crawler-shop.cz/s-crawlerem-na-cestach-pg2_8.php?utm_source=mujfialovysvet&utm_medium=banner&utm_campaign=s-crawlerem-na-cestach

Máte doma podobnou fotku z dovolené (výletu, procházky) v oblečení značky Crawler? Neváhejte a zúčastněte se! Vysoutěžit si můžete opravdu hodnotné ceny - merino sety v hodnotě 1500,- dle vašeho výběru! Pro fotku z nejvzdálenější destinace je navíc připravena speciální cena - dárkový poukaz v hodnotě 2000,- na e-shop crawler-shop.cz. Fotky vkládejte na zeď facebookové stránky @crawlershop.cz. Šance je opravdu veliká, protože výherce merino setů určí los! Do soutěže se můžete zapojit ode dneška (12.5.2017) do středy 14. 6. 2017. Výherci budou vylosováni 18. 6. 2017.
Pro všechny zájemce o kvalitní, originální oblečení šité s láskou je navíc připravena 12% sleva při objednávce nad 1000,- po celou dobu konání soutěže s kódem: FIALOVYSVET12
Pokud blog sledujete už delší čas, mohli jste se s touto značkou setkat již několikrát. Jak už jistě víte, co se týče dětského zboží, oblečení, obuvi atd. upřednostňuji českou a slovenskou výrobu a kvalitní zpracování před konfekcí. 
Pro mě jsou top produkty od Crawleru letní čepička s uv ochranou a zimní kukla pro děti. Moc jsme si oblíbili i funkční oblečení na léto a teplé merino overálky, ve kterých Tobísek rád spinká, jsou ale vhodné i jako spodní vrstva např. pod zimní kombinézu, merino totiž hřeje, i když je mokré. A největší výhodou je, že oblečení je šité jako rostoucí, takže dětem vydrží až přes tři velikosti. Tobík nosí bodýčka, overálky ale i čepičku s uv ochranou už druhou sezónu! Barevné ladění oblečení si navíc můžete zvolit dle svého gusta, nabídka je opravdu široká, kombinací bezpočet, a tak v Crawleru pod rukama šikovných švadlenek denně vznikají jedinečné a originální kousky. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥