úterý 19. září 2017

my life: EPPIcký zkrátka Nejkrásnější dárek

V minulém článku jsem vám ukázala, co dostala k našemu zářijovému svátku Stellinka a dnes bych se ráda pochlubila tím, co jsem dostala já. Splnilo se mi totiž jedno velké přání. Dárek z klenotnictví eppi mi přišel luxusně zabalený a úplně mě dojal!
Doladěné do poslední ho detailu - krabička se šperkem, sušenka, nádherně voňavé mýdlo, ručně psaný dopis a v růžové obálce se ještě skrývají další důležité dokumenty včetně certifikátu, kde najdete veškeré informace o šperku. Myslím, že není třeba nic dodávat.
Snad jen, že prsten s perlou byl můj velký sen!
Je nádherný, elegantní, dokonalý! Nemůžu se na něj vynadívat, mám z něj neuvěřitelnou radost!  Tohle je typ šperku, který snad nikdy nevyjde z módy a hodí se naprosto ke všemu, na jakoukoliv příležitost.
Jsem prostě naprosto uchvácená. Škoda jen, že jsem k němu nedostala hezčí prsty. :) Na jednu stranu bych prstýnek nejradši nesundala z ruky, pořád se na něj chci dívat. Na druhou stranu se bojím, abych si ho nějak nezničila, takže ho často ukládám do krabičky. Omlouvám se za chlubivý článek, ale dlouho mě nic tak nepotěšilo a s kým jiným bych měla svou radost sdílet? ;)
Líbí se vám? Jaký je váš vysněný šperk?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥