neděle 19. listopadu 2017

recenze: Luc et Léa / chladící kousátko a svítící dudlíky

Na nabídku vyzkoušet produkty francouzské značky Luc et Léa jsem kývla hned z několika důvodů. Přišla od maminky Veroniky, která ve Francii sama žila, porodila tam dceru a vše samy vyzkoušely. A hlavně měla tolik odvahy, že se rozhodla své oblíbené produkty zprostředkovat i nám prostřednictvím svého eshopu linibebe.cz. Výrobky Luc et Léa jsou vyrobeny z kvalitních materiálů bez BPA v nádherném designu, kterému jsem prostě nemohla odolat! 
Kousátko Tortue si Stellinka velmi rychle oblíbila, dobře se jí drží, příjemně jí masíruje dásně (aspoň se tak u žvýkání tváří) a až bude nejhůř a zoubky začnou opravdu bolet, můžeme ho nechat nachladit v ledničce. Část želvičky je napuštěná vodou, která se rychle ochladí a pomáhá tak zmírnit otoky dásní a tlumit bolest při růstu zoubků.

Nejvíc mě ale potěšilo, že tato značka vyrábí i svítící dudlíčky. Na ty já nedám dopustit! Stellinka se v noci často budí a hledá. Není nic horšího, když se marně snažím rozkoukat ve tmě, šátrám po dudlíku a ne a ne ho najít, až nás to nakonec ze spánku vytrhne obě. Svítící dudlík ve tmě logicky vidíte hned, stačí tedy rychle zareagovat a můžeme spát dál. Tyhle dudlíčky mají navíc její oblíbený symetrický tvar, takže u nás bez problémů prošly. Savička dudlíku je silikonová a je vyvinutá tak, aby neomezovala zdravý vývoj zubů a dásní. Štít dudlíčku je speciálně tvarovaný a má větrací otvory, aby se předešlo podráždění pokožky okolo pusinky. A asi chápete, že jsem nemohla jinak, než vybrat pro Stellinku fialové dudlíčky s hvězdičkama. Není nad to, když jsou kojenecké potřeby nejen praktické, ale mají navíc i krásný design! Když už si pro sebe nic nekoupím, jak je rok dlouhej, tak mám pak aspoň o to větší radost z maličkostí pro děti. 
Máte to taky tak?

2 komentáře:

  1. Muzu jenom souhlasit. Veci od Luc et Lea take mame doma a jsme moc spokojeni. Navic moc dobre vypadaji ☺

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥