sobota 9. června 2018

event: Festival mini květen 2018 + HAUL

Na dětský festival mini se vždycky moc těším. Tolik krásných věcí pohromadě se jen tak nevidí. Výběr značek je prostě vždycky naprosto dokonalý a peněženka už se strachy třese týdny dopředu. Tentokrát jsem si místo bezhlavého přebíhání od stánku ke stánku, áchání a óchání a nesmyslného zkupování hezkých věcí, udělala dopředu jasno, co bych si (rozuměj dětem) na mini vlastně chtěla pořídit. A světe div se, byla to daleko lepší strategie. Proč nezafungovala úplně dokonale, co se mi na mini líbilo a co se tentokrát moc nepovedlo a i to, co jsem pořídila, se dozvíte ve videu! 

2 komentáře:

  1. S tou nevhodnosti prostoru naprosto souhlasím. Tentokrat sem byla na festivalu sama, ale neumím si představit, ze by se moje 2,5 léta dcera vycurala na wc, co tam bylo. Nejvíc se mi zatim libila Balabenka �� rok v lese jsem také poridila. A pak od te značky, co mate panenku, tak jsem koupila promitacku do ruky s pohádkou. Mam ji prichystanou na dovolenou. Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, už se to ke mně doneslo z více stran, že prostor na akci s malými dětmi a kočárky nic moc, tak snad příště bude zase lepší ;)
      Promítačka? To zní zajímavě, po té se podívám ;)

      Vymazat

Děkuji ♥