pondělí 21. října 2019

otevíráme: Glanc box léto 2019

Jsme doma! A přede dveřmi nás čekalo příjemné překvapení. Glanc box léto 2019 tedy dárková krabice plná novinek z drogerie. Pokud vás zajímá, co se uvnitř schovává, pojďte do něj nahlédnout s námi.


"Mamiko, bublinyyy!" To bylo radosti, než zjistila, že to není ani bublifuk ani na koupání. :)
V první řadě mě překvapila velikost a váha zásilky. Krabice byla o dost větší a těžší, než box klasicky bývá. Příjemná změna se týkala i designu krabice, líbí se mi, že si brandnoozáci s limitkou vyhráli. 
Obsah balíku v hodnotě bezmála 700,-. Většina produktů je v klasickém, velkém prodejním balení.
Nejvíce mě zaujalo duo Pracího gelu na bílé prádlo Coccolino Care a aviváže Coccolino Intense Perfume Deluxe Divine Petals. Nová kolekce Intense Perfume Deluxe byla vytvořena ve spolupráci s experty na parfémy. Nové super koncentrované aviváže překvapí luxusními vůněmi např. odvážnou kombinací vanilky, cedrového dřeva, orchideje a bergamotu.
Dál byly v balíčku Ultratenké menstruační vložky Kotex; Intimní vlhčené ubrousky Bella Sensitive; WC NET Crystal Gel, který by měl rozzářit toaletu; Sidolux Baltic Amber boutique edition - žhavá novinka v oblasti úklidových prostředků, které připomínají parfém; Somat Gold tablety do myčky a SILAN Lemon Blossom & Mint Scent - obohacený o esenciální oleje, vůně se uvolňuje postupně a vydrží ve skříni vonět až 100dní. A jako bonus dva vzorky Garnier Fructis Hair food masky na vlasy.
Jak se vám Glanc box z edice léto 2019 líbí?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥