úterý 12. listopadu 2019

BABY BLOG: Prolézačka Faber / Domácí hřiště pro celou rodinu

Druhého listopadu měl Tobík svátek a doma ho čekalo poměrně velké překvapení. Jednu stěnu pokojíčku mu teď zdobí naprosto dokonalá dřevěná prolézačka. Normálně naše děti k svátku tak velké dárky nedostávají, ale my jsme si tak trošku připravili půdu pro Ježíška, který by měl dětem nadělit ještě rozšíření. Zatím to totiž sice vypadá, že mají v pokojíčku jen žebřiny, ale sami jsme nevěřili, kolik opičin na takovém kousku prolézačky ti dva vymyslí. Tyhle originální hračky stvořené pro generace od Antonie Emma jsou pro ty naše aktivky jako dělané.
Navíc dřevo je dřevo a česká výroba posouvá v mých očích skutečnou hodnotu takového dárku do úplně jiné dimenze. Na tom si pohrají i naše vnoučata, táto! Tobík po nějakých deseti dnech zvládne sám stojku. Oba se dokáží sami zhoupnout na tisíc způsobů. A já mám konečně kde si po ránu protáhnout záda. Na prolézačce trávíme nemalou část každého dne. A otázka, co budeme zase celou zimu doma dělat, je vyřešená.

Začali jsme setem FABER 26, což je takový prima základ. K Vánocům bych jim chtěla pořídit skluzavku, která se na žebřiny nasadí. Do budoucna možná postavíme ještě jedny žebřiny vedle a rozšíříme prolézačku i o další prvky. Montáž je totiž super jednoduchá a nevyžaduje ani moc zásahů do zdi. Strašně bych si přála pořádné domácí hřiště, na kterém si vyhrajeme, když zrovna nemůžeme jít ven. Zatím poctivě trénujeme správný úchop s palečky dolů.
Stellinka zvládá všechny úkoly s přehledem a ještě s dudlíkem v puse. Nejraději smyčkou jen protáhne hlavu a ruce, houpe se a kope nohama na všechny strany. Tobík zase rád dělá padák. S pomocí strčí do smyčky obě nohy, sedí jako na houpačce a pak smyčkou proklouzne a zůstane viset jen za podpaží. Je to vlastně opak toho, co dělá Stella. Vyšší klučičí. :)

A jaká je oblíbená domácí atrakce vašich dětí?



2 komentáře:

  1. Tak tohle je vážně bomba!! Na příští Vánoce super dárek😍 děkuji moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to láska na první pohled a pro nás jasná volba. Snažíme se pořizovat co nejkvalitnější dárky, které vydrží a budeme se z nich radovat ideálně všichni. Tenhle se fakt povedl! :) Jsem ráda, že jsme vás inspirovali!

      Vymazat

Děkuji ♥