neděle 26. června 2011

Porta 2011 - Tomáš Klus ♥

Ahoj všichni! ;-)
Včera jsem byla doma, trpělivě snášela vřískot dětí /:-D :-D :-D/ a vyráběla. 
Celý víkend se u nás - hlavně v Lesním divadle (divadlorevnice.cz, divadlovlese.cz) - konal hudební festival Porta. Jde převážně o folk a country a hlavním účelem této akce je soutěž kapel + občas hostují zajímavé známé kapely, zpěváci... Moc toho o Portě jako takové nevím, ale bylo pro mě dost podstatnou informací, že by tu měl během ni vystupovat Tomáš Klus! Že ho neznáte??? :-o Přikládám písničku. ;-) 
Kluse jsem však předem vzdala, protože lístek stál na celý víkend něco kolem 500 a na den 300... Nakonec mi to ale nedalo, vyhledala jsem si program a zjistila, že vystupuje v sobotu něco málo po osmé večer. Vytáhla jsem přítele, přidala se k nám ségra a šli jsme (jako socky) aspoň za plot. :-D Tak tam tak stojíme a přijde týpek a ptá se: "Nechcete dovnitř?" Nechápali jsme a chlápek, že jde domů a lístky mu u vchodu nikdo neoznačil, tak jestli je chceme... No to víte, že jsme si je vzali. (a bohužel až pozdě nám došlo, že jsme je mohli prodat :-D) Nicméně já toho nelituju, protože slyšet Tomáše je jedna věc, ale ještě ho vidět jen z pár metrů.... ;-)
DIY earrings
takovéhle "pěkné" fotky mi snad přítel dělá schválně
tahle byla nejpoužitelnější :-D
Na závěr má oblíbená!!! ;-)

Jaký jste měli víkend? 
(zkuste to vyjádřit jedním slovem ;-))

5 komentářů:

  1. Tomáše Kluse jsem si v poslední době neskutečně oblíbila...myslím, že přesně takovýhle "písničkář" na české hudební scéně chyběl. A můj víkend? Po strašně dlouhé době POHODOVÝ :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty naušnice sou krásné!:)Tomáš Klus byl v Teplicích a hlas má úžasnej. Jen sme se dostali pozdě a tak sme stáli hoodně daleko od něj :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásne náušnice :)

    po dhlšej prestávke som sa vrátila k blogovaniu, takže môžeš navštíviť: http://thefashion-berries.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. ách, Tomáše mám moc ráda :) A ty naušnice jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥