středa 23. listopadu 2011

Tipy na VÁNOČNÍ DÁRKY III.

Komu: mamince, ségře, tetě, kamarádce, ale i tátovi, bráchovi, kamarádovi, ...
Co: ručně vyráběná, čerstvá kosmetika
Kde: http://www.lushcz.cz/
Kolik: cca 40 - 4000Kč

Dalším mým tipem je přírodní kosmetika LUSH. V ČR je jeden jediný kamenný obchod a to v Praze v Palladiu. Pokud jste tam ještě nebyli, tak tam určitě zajděte, protože málokde to voní tak jako právě tam :-)
Jestliže nejste z Prahy či jejího blízkého okolí, neházejte flintu do žita. V ČR funguje i /dle mého názoru/ výborný, přehledný e-shop, kde si můžete vše objednat a pošťačka vám to donese až domů a teď ta paráda - do 4.12. 2011 máte s kódem 0148, který zadáte na konci objednávky, poštovné zdarma!!! A není to nijak omezené částkou nákupu.
Mně včera dorazil balíček s dárkem pro přítele /ano lásko, malá nápověda :-D/, ale protože to tady občas čte, tak vám nemůžu prozradit, co to je. :-) Chci však vychválit úhlednost balíčku. Už se mi totiž párkrát stalo, že jsem si objednala něco přes internet a přišlo to jen v obyčejné obálce a jen díky velké náhodě to přišlo vcelku. LUSH mi poslal výrobek v krabičce z tvrdého papíru a vevnitř byl ještě obložen takovými měkkými žížalami, takže dorazil nepoškozený, jako v peřince. :-)
Pokud byste rádi někoho obdarovali něčím z LUSHe, ale nejste si jisti, co by mohlo být to pravé, LUSH tento týden přišel s nabídkou Vánočních dárkových poukazů. Jsou v hodnotách 300,-; 500,- a 1000,-
Přímý odkaz na dárkové poukazy - ZDE!
A kromě jednotlivých výrobků, zde najdete i dárkové balíčky a Vánoční edici, která se mi moc líbí a zvažuji ještě nákup nějakých dalších nezbytností. :-)

Co vy a LUSH? Máte nějaké zkušenosti nebo jste jako já nováček?  

Ještě bych vám chtěla moc poděkovat za ohlasy u minulých tipů. Moc mě těší, že jsem některé z vás opravdu inspirovala k nákupu!!! :-)

zdroj: lush.cz

3 komentáře:

  1. Palládko mam u školy, takže taky plánuju, že tam ěnco k Vánocům pořídim:))

    OdpovědětVymazat
  2. LUSH mám moc ráda :) některé výrobky jsou u mě stálicí nějaký ten čas :) letos plánuji udělat první vetší objednávku z UK e-shopu :))) Hlavně zásobu sprcháče SNOW FAIRY, protože ten miluju!! A copak jsi si ty objednala? :)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jé,taky mám v plánu objednat něco z Lush, jen se pořád nemohu rozhodnout co :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥