úterý 6. prosince 2011

time for romance

nemůžu si pomoc, ale musím tu stále dokola - pořád a pořád - donekonečna vychvalovat laky essence. za málo peněz hrooooooozně moc muziky. vážně! musím podotknout, že jsem za poslední dobu vyzkoušela i dost dražších laků např. od essie a co se krytí týče essence vyhrává na celé čáře - stačí mnohdy jen jedna vrstva a se zázračným top coatem - taky od essence - i dost vydrží.
minulou středu jsem lítala po doktorech a pak jsem se rozhodla, že se něčím odměním. doufala jsem, že v Tescu na Národní budou i nové kolekce právě třeba essence, ale ani tam je nemají. :-/ nevíte, kde se dají v Praze sehnat?
narazila jsem však na DOKONALÝ lak na nehty - fialový se třpytkami s naprosto výstižným názvem - time for romance (72). taky jsem ukořistila poslední všude vychvalované rychleschnoucí kapky - express dry drops. do té doby jsem je také nemohla nikde sehnat. a better than gel nail top sealer, který vychvalovala na svém blogu Lili.
dohromady dokonalá trojika - hned jsem je vyzkoušela. 2vrstvy laku, vrstva top sealeru a 1 - 2kapky navrch. a nestačila jsem se divit. lak schne jako ďas sám o sobě, takže než jsem dolakovala jednu ruku, mohla jsem v klidu lakovat druhou beze strachu, že o něco šmrncnu a bude po parádě a to i ve druhé vrstvě. chvilku jsem počkala - přece jenom se mi tomu nechtělo věřit - a přetřela jsem nehty "gelovým lakem". dělá opravdu moc hezký povrch! přišlo mi, že taky uschnul jen, co se dotknul nehtu a tak jsem plynule přešla na druhou ruku a asi po půl minutě jsem nehty pokapala a v tu samou vteřinu jsem šla s dokonale nalakovanýma, zaschlýma nehtama ven se psem. :-o no nekecám, prostě zázrak!
takže komu tyhle zázračný kapky ještě chybí, ať je připíše do dopisu pro Ježíška. jen je teda docela problém je sehnat :-( nebo špatně hledám...
jinak můžu doporučit i lak i top sealer. sice ještě nemám zkušenost s odlakováváním, ale nanášení bylo bez problému - bála jsem se hlavně u laku, že bude řídký a třpytky budou jen někde, popřípadě že ani nepůjdou vyndat z lahvičky... bylo to ale opravdu bez problému. :-) krásně se třpytí!
a na fotkách vypadá na nehtech trošku světlejší než je ve skutečnosti.

8 komentářů:

  1. ty kapky si chci také už delší dobu pořídit :))) a essence laky mi také skvělé drží! oproti třeba Chanel, který mi přijde docela podprůměrný ...

    http://shop.nordstrom.com/s/marc-by-marc-jacobs-stardust-logo-neoprene-case/3220682?origin=category&resultback=2540

    OdpovědětVymazat
  2. sorry za vložení toho odkazu :D udělala jsem to omylem ...

    OdpovědětVymazat
  3. Fialovej? mě přijde akovej vínovej teda :D taky jsem si ho nedávno koupila a jsem nadšená. Hezčí je, když si dáš víc jak ejdnu vrstvu;) Jen se netěšim, až si ho budu odlakovávat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kapky i vrchní lak mám. S kapkama moc spokojená nejsem, už je mám skoro vypotřebovaný a nový nekoupím. Vadí mi, že mám po tom ruce mastný.
    S vrchním lakem jsem naopak moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. vyzerá velmi pekne..dala si mi dobry typ na ten nadlak :-)

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle time for romance mám taky a je boží :D.
    Zvu tě k sobě na giweaway.

    OdpovědětVymazat
  7. Ten lak je naaadhernej. A jsem rada, ze nejsem sama, kdo je zavisly na lacich Essence a chodi se jima odmenovat. Ja po kazdy pisemce ze spaniny chodim do Rossmana a za odmenu si koupim jeden lak Essence:D:D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥