čtvrtek 1. prosince 2011

Tipy na VÁNOČNÍ DÁRKY V.

Komu: tatínkovi
Co: kniha pro muže - autoatlas, delikatesy, parfémy, svetry, kulturní zážitek
Kde: neoluxor.cz, pateduchef.cz, divadlorb.cz
Kolik: 100 - ??? ,-

Samozřejmě, že se nemusíte omezovat jen na tatínka a darovat takový dárek třeba i bráchovi, kamarádovi nebo své drahé polovičce. Já se omezila na tatínka, protože právě pro něj se mi vymýšlí dárky nejhůř. Neustále tvrdí, že nic nechce a nejspokojenější je, když dostane něco, co může prakticky využít - pěna na holení, šampón, ... Jenže nevím jak vás, ale mě takové dárky moc nebaví a tak se snažím přijít každý rok s něčím novým.
Rádi jezdíme na výlety po ČR, je to taková naše rodinná tradice - myslím, že už jsem se o tom na blogu zmiňovala. Mám s rodiči moc hezký vztah, takže s nima trávím čas opravdu ráda. Můj táta si moc s technikou nerozumí a tak se řídíme podle mapy - je to občas i docela napínavé, můžu jen doporučit. :-) Naše automapa nebyla zas tak stará, ale už rozhodně ne aktuální, takže mi to dost usnadnilo lámání si hlavy s nějakým vděčným dárkem.

V Luxoru na Václavském náměstí mají docela dobrý výběr. Já jsem si vytyčila určité body, které by měl autoatlas splňovat a snažila jsem se vybrat ten nejvíce vyhovující - měřítko, kroužková vazba, velký tak, aby se vešel do přihrádky v autě, ... . Stál tuším něco kolem 250,- a udělal velkou radost! Kdyby se vám tenhle nápad líbil, přidávám odkaz na autoatlasy na neoluxor.cz.
Typickým dárkem, který neurazí, ale už taky trošku nudí je alkohol. Tak nějak jsem loni počítala s tím, že se nám pod stromečkem objeví alespoň jedna láhev dobrého vína a tak jsem využila Vánoční nabídky pate du chef - čerstvé paštiky ve svátečních kabátcích s paštikovým nožem zdarma. V nabídce mají různé druhy paštik v různých úpravách - dokonce i paštikové dorty.
Všechny produkty si můžete prohlédnout ZDE! Pokud si vše raději prohlížíte na vlastní oči, prodejnu najdete na Karlově náměstí. :-)
Dalšími zajímavými dárky jsou ,kromě parfémů a svetrů, například i lístky do divadla - propřípadě do kina nebo na koncert.
My jsme si oblíbili Divadlo Radka Brzobohatého, kde vás nadchne nejen výběr vtipných a svižných představení, ale především skvělé obsazení a příjemná atmosféra. :-) Pokud mají rodiče smysl pro humor a nadsázku doporučuji představení Klec bláznů, kde se zaručeně pobaví.
Ceny vstupenek se pohybují od 270,- do 430,-. Vše najdete na jejich internetových stránkách.
A pokud nemáte jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou, určitě doporučuji porozhlédnout se po nabídkách zážitkových agentur, protože který chlap by se nechtěl projet extrarychlým autem nebo se proletět ve stíhačce. :-)

zdroj: google images, divadlorb.cz, pateduchef.cz,

3 komentáře:

  1. z těch levnějších dárku je atlas nebo nějaká taková pomucká dobrá! :) třeba i gps by se hodila ,ale kdo může tolik utrácet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super tip :D.
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. klec blaznu je perfektná!! Ja som sa toľko nasmiala a tie kostýmy! no paráda

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥