sobota 11. února 2012

blue addicted

Ti z vás, co sledujete FACEBOOK blogu, už od včerejška víte téma dnešního článku. A teď i pro ostatní, ano!, chystám se opět vychvalovat levné laky od essence jako už dříve např. tady, tady nebo tady. :-)
Odstín nese název blue addicted a musím potvrdit, že jde opravdu o silně návykovou záležitost. :-) I když už jste ho mohli vidět na spoustě dalších blozích, nemohla jsem odolat, protože je opravdu nádherný a v kontrastu s čerstvě napadaným sněhem vznikly naprosto kouzelné fotky!
Lak jsem nanesla ve dvou vrstvách. První vrstva vás asi trošku vyděsí (tedy mě vyděsila!) svou průhledností a ani třpytek se na nehtech moc nezachytilo. Ten pravý efekt však vykouzlí až druhá vrstva a když nakonec použijete ještě kvalitní top coat (já doporučuji opět ten od essence a kapičky pro rychlé zaschnutí, které jsou také nenahraditelné - tady) budou vaše nehty vypadat jak z nehtového studia. :-)
Barva je i na nehtech přesně jako v lahvičce sytá tmavě modrá s modro-zelenými třpytkami. Nemůžu se vynadívat! Výdrž je s top coatem docela obstojná. Za tu cenu jednoznačně DOPORUČUJI! 
Jakou máte vy zkušenost s tímto lakem nebo obecně s laky od essence?


9 komentářů:

  1. ja som si včera kúpila, ale v tom vínovom odtieni s trblietkami :) a zbožnujem ho!! ako fakt ma najprv vydesila ta prva vrstva ale po dvoch je to mega! :))) ešte uvidiim kolko vydržíí :)

    http://butterflyeffectofsabi.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá opravdu úžasně, už jsem ho hodněkrát obdivovala :-) Od essence mám spoustu laků, skoro si jiné ani nekupuji :-D Mám se třpytkami takový do růžovofialova Time for romance nebo tak nějak se jmenuje a na nehtech vypadá taky krásně, ale s odlakováváním je to horší, ale chvilka v zábalu z alobalu to napraví:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Laky od Essence jsou super! ;))) a tenhle odstín se mi moc líbí ... mrknu se po něm :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá skvěle! :) Jen já sem trošku spíše na rudé odstíny! :) Ale možná se na něj zajdu mrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  5. taková barva je vážně super, moc se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky se sněhem. Já mám od Essence dva třpytkaté laky, drží jak přibité, až mám občas problém je odlakovat, což je jejich jediné mínus.

    OdpovědětVymazat
  7. skvělý nápad s fotkami ve sněhu...a barva laku- ÚŽASNÁ! ;o)

    OdpovědětVymazat
  8. Jám mám snad všechny třpytkové od Essence. :D Ty laky mám ráda, protože jsou levné a mají hezké barvičky. Máš to pěkně nafocené. :)

    OdpovědětVymazat
  9. tak tento je super!!
    ale mne trochu vadí na tých trblietkových, že idú ťažšie dole .

    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥