čtvrtek 9. února 2012

winter helpers

čtyři momentálně nejpoužívanější produkty! takový malý tip na přípravky, které podle mě fungují :-) (zleva) 
1. Arnica Essentiel, krém na ruce a nehty 2v1 - chrání a omlazuje - z Yves Rocher (celoroční záležitost a na ruce už nikdy nic jiného!)

2. pure calmille - jenmý hydratační krém na obličej a tělo - z Yves Rocher (objevila jsem ho na podzim, mažu si s ním obličej a nemohu si ho vynachválit! krásně hydratuje, ale nemastí! a ta vůně - heřmánek!)

3. Norma derm - aktivní koncentrovaná péče na problematickou pleť - od Vichy (the best! mou recenzi najdete ZDE! pupínky se dělají, když je pleť vysušená, tudíž zima je pro mě rizikovým obdobím a je dobré být vybavená přípravky, které okamžitě účinkují, protože: "Být připraven, znamená přežít!" :-D)

4. Ochranný balzám na rty s másle z Karité z Yves Rocher (tenhle je speciálně opravující, tedy na vysušené a popraskané rty a při pravidelném používání funguje na jedničku! ovšem nevím, zda se vyrovná obyčejnému Jelenímu loji, který je snad nepřekonatelný, každopádně je lepší než třeba Labello :-))

leží pěkně na poličce hned vedle postele, abych je měla při ruce a hlavně, abych se nezapomněla každý večer a především ráno (než vyjdu do mrazu) namazat!
Také máte své zimní pomocníky?
Budu ráda za každý další tip na zpříjemnění zimy! :-)

5 komentářů:

  1. Máš moc hezký blog. Když budeš mít chuť, koukni na můj:)
    http://janyany.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten balzám na rty vypadá moc dobře, potřebovala bych ještě nějaký. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super blog :)
    Mám ráda recenze na kosmetiku...

    http://www.dith-fashion.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze. Už dlouho chci zkusit něco od Vichy. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥