čtvrtek 17. května 2012

JOY 06/12

ahoj holky a kluku (jestli jsem nějaký zavítá :-D)!
jak se vám líbí nový vzhled blogu? :-)
ode dneška najdete na stáncích červnovou JOY. opět mě potěšila nejen krásnou titulkou a přibalenými dárečky, ale především povedeným obsahem. :-)
za běžnou cenu 39,90,- dostanete s časopisem i mini Haribo medvídky, které vám osladí den - ať už po cestě do školy/práce nebo třeba jen od novinového stánku domů. :-) druhým dárečkem je 100% splash-proof ultra length & curl mascara od essence v odstínu 01 ultra black. má zvláštní zahnutý kartáček, ale dost mě děsí jakési malé chloupky, kterými je obalený - nejspíš mají obalit řasy, ale já už vidím, jak jich budu mít plné oči. :-D otestuji a podám hlášení ;-)
vybrala jsem pro vás i pár zajímavostí z obsahu, číslo je opravdu povedené, barevné a různorodé... porovnání BB krémů, zajímavý rozhovor s Rihannou, slevy, akce, soutěže, test... a od 28.5. bude mít JOY svou internetovou stránku joyonline.cz, na kterou jsem opravdu moooc zvědavá!

Máte novou JOY? :-)

17 komentářů:

  1. Obyčejně si časopisy moc nekupuji, Joy jsem obzvlášť už dlouho neměla, občas udělám výjimku, když vidím nějaký zajímavý dárek, což je i tenhle případ, takže až půjdu kolem trafiky, nejspíš se pro ni zastavím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si jí kupovala dnes a ani jedna v sobě neměla dáreček, ale i tak jsem ráda, že mám co číst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne? tak je zkus kontaktovat přes fb: Časopis Joy. je možný, že někdo rozškubal obaly, vzal si dárky a prodává je jen samotný. jelikož jsou za stejnou cenu jako bez dárku, tak to čtenářkám nebude divný.

      Vymazat
  3. Vzhled vypadá super! :) Jinak asi se mrknu po Joy. :) Jinak ohledně BB krémů tak mě zaujmul nový tonovací krém od Lancome, ale ta cena :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo no, ceny jsou u výrobků takových značek vyšší, ale zase předpokládám lepší kvalitu než u těch levnějších - doufám, že to tak skutečně je :-))

      Vymazat
  4. Milá Mar, design je nádherný. Strašně se mi líbí ta Tvá fotka u šeříků!
    A k časopisu JOY - nemám ho, nežiju v ČR, ale vidím, že za těch pár let, co se mi nedostal do ruky, hodně vylepšil obsah. Díky za připomenutí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Musím říct, že se redakce JOY teď neskutečně snaží - konkurence je veliká - a u mě vítězí. Časopis nejen o módě za super cenu! :-)

      Vymazat
  5. Tvá úvodní fotka je překrásná....

    OdpovědětVymazat
  6. občas si Joy koupím, když mám časopisový absťák :-) Ale můj bývalý milovaný časopis yellow nenahrazuje ani z 10% :-( Zanikl jen kvůli nějakým pitomcům, kteří nesli nelibě, že jim málo časopis vynáší na reklamách nebo co. Achjo, ten materialismus.

    OdpovědětVymazat
  7. Ι'm gone to tell my little brother, that he should also pay a visit this web site on regular basis to get updated from newest gossip.
    Look into my site : myVideo runterladen online

    OdpovědětVymazat
  8. Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
    I'm planning to start my own website soon but I'm a little lost on everything.
    Would you propose starting with a free platform
    like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally overwhelmed .. Any recommendations? Thanks!
    Look at my site :: simply click the next website

    OdpovědětVymazat
  9. Please supplement charge before use when the battery has been kept for a long time.
    Hold your device on end to locate two small screws on
    either side of the dock. Although, sound card is integrated device, it functions similar to brightness of the screen when talking about
    power consumption.

    My blog post Learn Alot more Here

    OdpovědětVymazat
  10. According to statistics, "Internet radio attracts an upper-income audience, with weekly Internet radio listeners 36% more likely to live in a household with annual income of $100K+ than the general US population 18+".
    If you want to know what folks are listening to and talking about on the opposite coast, Fly - Cast is terrific.
    This is a fantastic app for people who travel and
    it now supports multitasking.

    My blog: Светлые Силы | Groups | Necessary Aspects Within online radio stations Round.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥