čtvrtek 12. července 2012

Bioderma Sensibio H2O

Sensibio H2O je pleťová, chcete-li micelární, voda se speciálním složením pro citlivou, normální, až suchou pokožku. Je neparfemovaná, i když já z ní cítím takovou jemňonkou, velice příjemnou vůni (okurka + výtažky z ovoce).
Jak vidíte, já jsem tuhle dostala zdarma k nákupu na bioderma.cz, kde v podstatě neustále probíhají různé akční nabídky. Momentálně tento produkt prodávají za zvýhodněnou cenu - ZDE a 500ml ZDE. :-) Když pomineme ty moje peripetie s platbou, můžu nákup jen doporučit! Komu se nechce kupovat přes internet, může ji sehnat v partnerských lékárnách. Snažila jsem se pro vás najít jejich seznam, ale bohužel se mi to nepodařilo. :-(
Nevěřím na zázraky, ale po všech těch - až děsivě - pochvalných recenzích, s kterými se někdy z jara doslova roztrhl pytel, jsem prostě musela vypátrat, co je na tom pravdy. Asi tak - zázrak to opravdu JE! Ale ne všechno, co bylo napsáno a natočeno je pravda.
Začnu asi informací, že nám s mámou 250ml balení vydrželo dva měsíce - pravda, moc jsme s ní nešetřily, ale zase se pravidelně nelíčíme! :-) Z toho vyplývá, že normálnímu smrtelníkovi vystačí tak čtvrt roku.
Opravdu chválím balení. Lahvička je zapečetěná, takže se nemusíte bát, že si pošťačka kus odleje. Tuhý plast je praktičtější než sklo a růžovým víčkem s dávkovačem vyteče přesně tolik, kolik potřebujete - pokud nejste nějak extrémně nešikovní, tak se s tím naučíte pracovat - téměř do poslední kapky. Ta poslední je tam zaseklá, ale věřím, že by to vyřešilo odšroubování víčka. To teď zkouším a nejde mi to, takže tak... :-D
Moje maminka má velice citlivou pokožku. Nelíčí se nebo opravdu je příležitostně, decentně a tuhle micelárku si nemůže vynachválit. Nějak ze začátku mi přišlo, že nám nějak rychle ubývá, tak jsem mámu upozornila na to, že stačí opravdu jen trošička a odpověď zněla: "Když mě je to příjemný, vždyť máš ještě jednu, ne? A pak koupíme další!" Myslím, že není co dodat. :-)
Jak víte, já tomu líčení taky moc nedávám. Líčím se přirozeně, nepoužívám hutné make-upy, ale jen tónovací krémy nebo dokonce ani to ne. :-)) Co mám ale ráda, jsou výrazné řasy! A s tím jsem měla ze začátku trochu problém. V jedné video recenzi jsem totiž viděla, jak se slečna odlíčila jedním tahem a hotovo. Tak jsem si logicky myslela, že to tak bude fungovat i u mě. Prvních pár dní jsem po odlíčení lezla ze sprchy s kousky řasenky rozpitými po obličeji než jsem pochopila, že to tak opravdu nefunguje. Tahů je potřeba více, stejně je to ale nejšetrnější způsob odličování, jaký znám! :-)
V porovnání s mlékem od L´oreal, které jsem tu chválila někdy v lednu a které bylo, před odzkoušením téhle vody, mou jedničkou v odličování, je tohle opravdu ZÁZRAK! Mléko bylo dobré - mastné, hutné, lezlo mi do očí, občas mě po něm štípala jemná kůže ve vnějších koutcích očí... Tomu je teď konec! :-)
 
+ balení
+ nedráždí pokožku
+ neštípe v očích
+ zmírňuje podráždění a zklidňuje pokožku
+ bezproblémů odlíčí vše (jen ne jedním tahem :-))
+ neparfemovaná - příjemná, lehká, svěží
+ neobsahuje alkohol ani konzervační látky parabeny

- nějak rychle nám ubývá - svádí k plýtvání :-)
- po delší době mám po použití pocit zcvrkávání pokožky - nemusí to být ale nutně problém pleťové vody jako spíš fakt, že v těhle vedrech potřebuje má pleť více hydratace, nemáte někdo stejný problém?

Cena může někoho odrazovat - i já jsem dost váhala - ale věřte, že v tomto případě investujete do opravdu kvalitního výrobku a cena odpovídá kvalitě.

A jaké jsou vaše zkušenosti s micelárkou od Biodermy? 

Už jste podlehli nebo stále nevěříte?

 

5 komentářů:

  1. Moje oblíbená! :) Musím si objednat novou malá mi totiž dochází. :D:)

    OdpovědětVymazat
  2. Už mám za sebou taky jednu :) A to s tounapínající se kůží je to stejný jako u mě. Po nanesení a uschnutí to nepříjemně tahá. Cena je vážně celkem vysoká, ale já jsem našla dobrou střední cestu. Buď v akci s něčím, kdy se to vyplatí či kupovat to větší balení,protože je výhodnější a nebo vyzkoušet Fyziologickou micelární vodu od La Roche-Posay 400ml, která stojí stejně jako, malá 250ml Bioderma - cca 350 Kč. Co mohu říci neubývá a je to naprosto úplně to samé jako od Biodermy - má to i stejné složení a je také na citlivou pleť - La Roche i Bodermu mám odskoušené a jsou opravdu stejné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ááá, takže mínus je zasloužené, ale i tak je super! :-)
      tak díky za tip, až nám bude ta další docházet a nebude zrovna žádná akce, tak se po té La Roche-Posay podívám ;-)

      Vymazat
  3. O téhle micelárce čtu už tak dlouho, že bych si ji taky měla pořídit:-). Mě dělala strašně dobře micelárka od Avéne, taky ale ubejvala rychle...:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥