neděle 19. srpna 2012

šampuk New

koncem června jsem vám v new in postu ukazovala výrobky, které jsem si objednala z lush.cz. po téměř dvou měsících používání se s vámi chci podělit o to, jak jsem s jedním z nich spokojená. dnes to tedy bude o šampuku. šampuky mě totiž z lush sortimentu lákali ze všeho nejvíc!
vlasů není nikdy dost a tak jsem zvolila šampuk s názvem New, o kterém si na oficiálním e-shopu přečtete, že se jedná o: "Pikantní povzbuzující šampuk pro nadměrně padající vlasy". děsí mě chuchvalce vlasů, které si každý den vyčešu a trpím utkvělou představou, že mi vlasy jednoho dne všechny vypadají... (jde spíš o to, že mám vlasy dost dlouhé a pak těch pět vypadlých vlasů vypadá jako strašné množství :-)) a taky mě lákala skořice, kterou šampuk obsahuje...
šampuk vypadá jako slisovaný z malých bílých červíků a opravdu krásně voní po skořici. skvěle pění - stačí s ním přejet sem a tam po vlasech. vydrží opravdu dlouho - oblíbil si ho můj táta a občas si ho půjčuje i máma. já ho používám minimálně 2x týdně - střídám ho ještě s jiným šamponem - a pořád nám půlka zbývá. a to jsem s ním zezačátku moc nešetřila, přejížděla jsem s ním po vlasech několikrát ze všech stran a pak jsem měla na hlavě tunu pěny :-)
musím se přiznat, že jsem šampukům moc nedůvěřovala. nesnáším, když mi šampony nepění, mám pak pocit, že nemám vlasy vůbec umyté a nějak jsem si nedokázala představit, jak tahle věcička může vytvořit dostatek pěny na moje dlouhé vlasy. pro šampuk je to však hračka!
navíc mi asi po měsíci používání nad čelem vyrašilo spousta vlasových miminek, takže už věřím i jeho blahodárným účinkům.
sečteno podtrženo - za mě má tento šampuk plný počet bodů. jsem s ním moc spokojená a určitě si objednám další. a určitě zkusím i jinou "příchuť". :-)

co vy a šampuky? máte nějaký? a jak vám vyhovuje?

16 komentářů:

  1. interesting post!!i'm new follower your beautiful blog!!if you like mine,do the same!!kiss!!

    Freaky Friday

    Freaky Friday Facebook Fan Page

    OdpovědětVymazat
  2. hahah, nedivim se že je ten post pro slečnu s prvním komentářem zajímavý.. zřejmě nerozumí ani slovo :DDDDDD
    jinak šampuky mě hodně lákají, asi to bude další věc, jakou si z LUSHe pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D :-D :-D
      šampuk můžu opravdu jen doporučit! tak šup, šup! jsem zvědavá na Tvůj názor na ně :-))

      Vymazat
  3. Skořice a padání vlasů? Zítra pro to běžím. Ikdyž bych měla asi nejdřív vydělat tu svou zásobu šamponů...:-(
    Každopádně ho držím v hlavě, díky za tip:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Presne tento už asi mesiac používam :) Ani som nevedela, že je na padajúce vlasy, keďže som ho dostala, ale mám s tým problémy takže o to lepšie! Inak podľa mňa má strašne zvláštnu vôňu, mne to pripomína kadidlo v kostole :D A je pravda, že vydrží veeeľmi dlho. Vlasy sa mi inak dosť rýchlo mastia a teraz som pozerala na ich stránke, že na mastiace sa vlasy majú Jumping Juniper, tak ten vyskúšam ako ďalší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kadidlo? tak to nevím... ze začátku mi přišel hodně kořeněný, teď cítím převážně tu skořici :-)
      a taky mám zálusk na Jumping Juniper ;-)

      Vymazat
  5. Taky mam <3 Pouzivam ten svetle modry s morskyma rasama, protoze je to jeden z mala samponu, po kterym me nesvedi hlava. Ale moc dlouho mi teda nevydrzi :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aaa, ten taky musím vyzkoušet!!! asi moc plýtváš :-))

      Vymazat
  6. Tak zrovna o šampuku jsem neuvažovala, říkala jsem si, že něco takového mi rozhodně nemůže umýt vlasy, ale jak vidím a čtu, tak může :) Až půjdu do Lushe určitě se po něm poohlédnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no právě proto jsem to musela zkusit a vida - funguje to a jak! :-))

      Vymazat
  7. Šampuky můžu jen doporučit, naopak jsou pro mně od Lusche to nej =) Výborná je Godiva, když už nic, tak skvěle voní po jasmínu. Jelikož mám občas lupy, tak používám Squeaky Green a nemůžu si stěžovat. Opravdu to zkuste, vydrží strašně dlouho a pění =)

    OdpovědětVymazat
  8. Já už ho jednou měla a jelikož teď na podzim, vlastně i přes léto a jaro, kde jsem já zůstávají i moje vlasy jdu po čase zase do něj. Mně voní báječně, hoodně silně, ale na vlasech už tak moc ne. Ještě jsem k němu měla American Cream a New nebyl ani cítit, jen báječná vůně AC. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AC jsem nezkoušela, ale jestli je to taková lahůdka, tak si na něj počíhám :-))

      Vymazat

Děkuji ♥