úterý 30. října 2012

I like...

Jsem náchylná na angíny. Mám angínu minimálně 2x do roka i přesto, že imunitu mám údajně víc než dobrou. Dělá mi společnost i teď. Na jednu stranu jsem ráda, že nemusím moc chodit ven - co si budeme povídat, sníh v říjnu není vůbec nic lákavého. Naštěstí další mrazivá předpověď nevyšla. Na druhou stranu je to dost vopruz. :-D Kromě spousty práce do školy, čtení, luštění, pití čaje a chroptění jsem si našla čas i na mé oblíbené seriály. A protože jsou momentálně dost nevhodné podmínky na tvoření recenzí, rozhodla jsem se s vámi podělit o to, co jsem v posledních dnech zkoukla.
Nejžhavějším tématem konce října je bez pochyby HALLOWEEN, protože já bych mohla jít tak akorát za obří papírový kapesník, žádná party mi nehrozila, ale vynahradila jsem si to jinak - už jste viděli halloweenský díl PLL (Pretty Little Liars)? Na další si počkáme do ledna... :-/
 Pro mě prostě nejlepší seriál - Grey´s Anatomy!
Ale i Gossip Girl mi přirostla k srdci...
Začínám věřit na pohádky :-)) Bylo nebylo... / Once upon a time...

 Co jste viděli naposledy vy?


12 komentářů:

  1. Once upon a time a PLL musím ještě zkouknout. Zatím jsem se zasekla u staršího seriálu LOST:-)

    OdpovědětVymazat
  2. jít za papírový kapesník by bylo ale perfektní,originální:-)
    PLL jsem nepodlehla..
    souhlasím s Luc, the Lost je zasekávací:-)

    OdpovědětVymazat
  3. gossipky mám ale taky ráda:-) a bylo nebylo neznám,tak díky za typ:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pretty Little liars, Once Upon a Time a Gossip girl jsou mé nejoblíbenější seriály. Chuck je taková moje tajná láska :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak medzi moje oblubene seriály patrili Zufale manželky, OC california, Dr. House. A z dobrých filmov, čo som naposledy videla tak to bol asi Návrat temného rytier - na takéto filmy síce velmi nie som, ale toto sa mi naozaj páčilo. Takisto aj nové Prci prci sú dobré a veľa som sa na tom nasmiala...
    Prajem skoré uzdravenie...

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím,

    angíny jsou na nic. Zrovna dnes ráno mi volala kamarádka, že má "knedlík" v krku, že ráno nejde na přednášky, protože zítra odjíždí do Holandska.

    PLL mám opravdu ráda, konečně když se mi začal Toby líbit, tak se ukázalo, že je zlej! Dokonce už to dávají nadabované v televizi, ale nelíbí se mi to - prostě originál, je originál (samozřejmě s českými titulky).

    Další seriály, které jsi tu napsala neznám, ale určitě se na ně mrknu a doporučím je mladší ségře - už má zas ruku v sádře (zánět šlach), tak by se u toho mohla zabavit =o)

    Dále sleduji The Vampire Diaries, The Big Bang Theory, Supernatural a už jsem viděla pár dílů seriálu Wilfred =o)

    Přeji hezký den,

    JK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, teď to řádí :-/
      já si myslím, že s tím Tobym se to ještě nějak vyvrbí :-) jinak jsem ho zezačátku taky nemusela...

      Vymazat

Děkuji ♥