pondělí 26. listopadu 2012

purple new in

Photobucket
věřte mi, nebyl to žádný záměr, prostě se to tak hezky sešlo :-)
 na tenhle balzám na rty od essence mě v jednom svém videu nalákala Lou. samotnou by mě totiž ani nenapadlo si ho koupit. z těhle balzámů jsem prostě měla pocit, že jsou to takové ty hrozně tuhé, které vám ve finále víc uškodí než pomůžou. když jsem tedy v DMku narazila na essence stojan, kde to, co jsem chtěla samozřejmě neměli, rozhodla jsem se, že alespoň očuchám ty balzámy. a už mě měli! :-D ta vůně - obzvlášť tohohle fialového - je prostě neodolatelná! a za 35,- (myslím)? no nekupte to :-D na rtech je navíc opravdu mooc příjemný a navíc ta jemná stříbrná barva... myslím, že taky nakonec nezůstanu jen u jednoho :-)
 další věcička, kterou jsem si v DMku chtěla koupit už v létě, ale nakonec jsem na to nějak zapomněla je Balea třpytivý krém na nohy :-) třpytí se krásně, voní taky hezky a myslím, že vydrží věky :-D cena 50,-.
 micelárka od Bourjois je moje momentální náhrada za Sensibio H2O od Biodermy, na kterou nedám dopustit, jen si jako studentka nemůžu dovolit za ni dávat pravidelně tolik peněz a tak jsem se rozhodla zapátrat po levnější variantě. tahle mě stála 133,- v jednom kosmetickém salónu, takže si myslím, že jde sehnat i levněji. zatím jsem s ní spokojená :-)

4 komentáře:

Děkuji ♥