úterý 27. listopadu 2012

tipy na dárky + wishlist

Christmas wishlist


 tak jsem se rozhodla, že vám jako loni i letos dám pár tipů na vánoční dárky. tohle je něco mezi tipy a wishlistem, ale na úvod nesmím opomenout fakt, že Ježíšek už u mě byl a nadělil mi lístek na koncert Tomáše Kluse a s maminkou jsme si vlastně tak trochu nadělily i tu dovolenou, takže já mám letos už smůlu :-D
 asi mým největším přáním, které si konečně hodlám splnit, je externí harddisk, ten v koláži chybí, protože by tam ani jaksi nezapadal. hodlám si ho pořídit v povánočních slevách, mému notebooku se znatelně uleví a já budu moc fotit o 106 :-)
 další dvě věci, které by mě moc potěšily jsou moje nejoblíbenější rotační řasenka od Bourjois, která mi už pomalu ale jistě vysychá a micelární voda od Biodermy, které není nikdy dost ;-)
 no a teď takové ty věcičky, co sice nikdo nutně nepotřebuje, ale o to víc potěší :-) moc mě zaujal metalický lak na nehty z Topshopu Hidden Treasure a stejně tak ráda bych vyzkoušela i všemi vychvalovaný kartáč na vlasy Tangle teezer, protože stále nemůžu uvěřit, že je opravdu tak úžasný, jak se o něm všude píše! taky by mě neurazil nějaký další odstín očních stínů color tattoo od Maybelline - mým favoritem je samozřejmě ten fialový! :-D (edit: fialový prý není vůbec dobrý :-o tak radši nic!)
 no a protože miluju knihy, moc by mě potěšilo, kdybych si pod stromečkem nějakou pěknou vybalila. dostala jsem tip na knihu Pí a jeho život. těm, kteří neradi čtou, můžete koupit lístky do kina, stejnojmenný film má premiéru koncem prosince. ;-)
 já osobně mám moc ráda dárky ve formě lístků - do divadla, do kina, na koncert... samozřejmě musíte tak nějak vědět, co má dotyčný rád, aby to nakonec nebylo spíš za trest než za odměnu! :-D kromě lístků jsou taky fajn CDčka oblíbených interpretů, DVDčka nebo třeba nějaká zajímavá počítačová hra...
 pokud sháníte dárky pro osoby ženského pohlaví a ještě jsem vás dostatečně neinspirovala článkem, který je v podstatě o tom, že ať vyberete řasenku nebo stín, pokud je ten výrobek kvalitní, nemůžete nikoho urazit, odkážu vás na plumfooleryshop. pokud chcete jeden dražší dárek vybrala bych něco od Benefitu, Victoria´s Secret nebo Urban Decay. mně osobně by udělala obrovskou radost paletka očních stínů a moc hezké a originální jsou i personalizované dárky. :-)
 myslím, že skvělým řešením (pokud si opravdu nevíte rady) jsou dárkové poukazy. dnes je nabízí snad všude! zjistila bych si, kde dotyčný rád nakupuje a pak už je na vás, kolik peněz se rozhodnete investovat... jenže co si budeme povídat, oni ty opravdové dárky mají daleko větší kouzlo!
 jako originální dárek mi přijde i dárková krabice od mixit, která obsahuje misku ve tvaru skořápky se lžičkou pro všechny ranní ptáčata, která rádi zobají müsli ;-) stačí jen dovybrat tubus a namixovat jeho obsah!
christmas wishlist 2
náušnice: knír, peří, růže; punčochy
 no a pokud stále nevíte, tak zajděte do nejbližšího zlatnictví nebo obchodu s módou a vyberte nějaké krásné/originální náušnice, můžete přihodit i nějaké zajímavé punčochy (a jiné doplňky!!!) ;-)
 pokud sháníte dáreček spíš pro maminku nebo babičku, doporučuji nějakou opravdu kvalitní svíčku, nebo rovnou set, např. Yankee Candle - nááádherně provoní celý byt! a nová vůně Red Sin Christiny Aguilery není taky vůbec špatná...
 nebo prostě zajděte do Sephory a vyberte něco pěkného, barevného, voňavého podle vašich finančních možností ;-)

snad jsem vám alespoň trošku pomohla a příště to budou tipy na dárky pro pány (což je vždycky trošku oříšek...) :-)

16 komentářů:

  1. ten fialovy od Maybellie nechtej :-( Ma strasnou konzistenci i pigmentaci. Ten se bohuzel nepovedl :-( Pokud neveris, dej mi vedet, rada Ti ho poslu

    OdpovědětVymazat
  2. jo tak lístek na Tomáška ♥ bych taky chtěla :(

    OdpovědětVymazat
  3. skull pančušky a moustache naušničky <3 <3

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Externí disk by se mi taky hodil :) Kosmetiky si přeješ celkem dost, to jsme na tom podobně:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no letos je to u mě vlastně hlavně o kosmetice :-D

      Vymazat
  5. bioderma je nejlepšíí a tangle teezer na mém wishlistu také nechybí ;)

    http://howimetfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. O tý svíčce yankee jsem uvažovala, docela mě láká ta zimní limitka, musí vonět nááádherně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si chci nějakou pořídit! nic nedotváří vánoční atmosféru lépe :-)

      Vymazat
  7. Tangle Teezer jsem si nedavno poridila a rikam si, ze muj zivot byl bez nej fakt hrozny!! Tolikrat jsem se vztekala, kdyz mi vlasy vubec nesly rozcesat a hlavne to i hodne tahalo. Ted uplne lehce a hlavne bezbolestne. Fakt jsem nejvic spokojena :) Jen bych doporucila tu verzi co mam ja: Tangle Teezer Compact. Ma takovy kryt, ktery se na nej nacvakne a chrani to ty bodlinky pred ohnutim :)

    OdpovědětVymazat
  8. taky bych potřebovala nový externí disk, 1000 GB jsem vypotřebovala jako nic a zase už to nemám kam dávat :D. Ten lak z Topshopu je super, mám skoro stejný lak od Chanel a je to jeden z mých nejoblíbenějších!

    jinak díky za tipy na dárky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. pod obrázkem je odkaz - jsou ze ZARY! bohužel ale do ČR neposílají a nevím, zda jsou k dostání v českých pobočkách... :-/

      Vymazat

Děkuji ♥