neděle 30. prosince 2012

VÁNOCE 2012

Domluvili jsme se, že letos budeme mít stromeček menší, ale nakonec máme zase borovičku až ke stropu :-D. Taky máte na stromečku nějakou ozdobu, kterou jste vyráběli sami?
No ale koho by zajímaly ozdoby, když to má být článek o dárečkách :-)

Benenadílka (výhra) mi přišla asi týden před Štědrým dnem, ale já jsem obálku odevzdala mamince s tím, že si jí chci rozbalit až pod stromečkem. Kdybych si jí schovala někam sama, asi bych to nevydržela :-D Ale stálo to za to!
Too Faced Shadow BonBons - tuhle paletku jsem poprvé viděla u Lucifrid, když představovala Vánoční limitky v Sephoře. Paletku jsem si chtěla prohlédnout naživo, ale bohužel ji na Andělu neměli a ani o ní nic nevěděli. O to větší radost jsem měla, když jsem ji objevila na asosu, akorát se mi za ní nechtělo dávat tolik peněz. Pak ale začaly Vánoční slevy a paletka byla najednou o £10 levnější a vyprodaná :-/ Chtělo to ale jen párkrát zmáčknout F5 a byla moje! ;-) A nejvíc nadšená jsem byla z toho, že i když mě na asosu upozornili, že přijde pravděpodobně až v lednu, dorazila ještě před Vánoci. Je nádherná a určitě o ní ještě uslyšíte ;-)
CD P!nk The Truth about LOVE a Tangle Teezer jsem si přála už dlouho :-) Potěšila mě ale i pleťová voda od Avonu solutions, tričko a bavlněná béžová kruhová šála :-)
Kromě fialového TT jsem od přítele dostala ještě mikinu, která ale není takhle na stole moc fotogenická, proto ji uvidíte až na mě - snad brzy! :-)
Od tetiček jsem pak dostala fialovou řasenku Sexy Curves od Rimmelu a Ručně vyrobené glycerinové mýdlo Skořice & jablko - obě věci mi udělaly obrovskou radost! :-)
Je to jen takový výběr toho, co by vás mohlo zajímat. Na fotografiích chybí ještě dalších pár věcí jako knížka, svíčka, náušnice, životabudič... A taky jsem od ségry dostala lístek na koncert Tomáše Kluse, který byl už v listopadu.
Na kosmetiku určitě časem udělám recenze a snad se dočkáte i nějakého toho outfitu - koho by zajímalo, co jsem na sobě měla na Štědrý den, podívejte se SEM! :-)

A co vy? Dostali jste nějaký dárek, který vás extra potěšil?


11 komentářů:

  1. paletka vypadá krásně!:)
    TT jsem dostala taky a ta řasenka byla moje oblíbená hodně dlouho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem z ní nadšená!!! :-)
      s řasenkou mi to zatím moc nejde... má hodně zvláštní kartáček :-)

      Vymazat
  2. krásne darčeky a tá paletka je uplne nádherná!!!
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. krásnou ozdobu jsi vyrobila :) my máme každoročně stromeček umělý, dárečky jsou parádní a neskutečně ti to slušelo - boží šaty

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k Too Faced a vyhre v Benefitu :). Pink je bozi i teezer, mam oboje :). Uzij si to vsechno :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta paletka je krasna!!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujem k výhre! Inak nevyhrala si tam minule zas niečo? Či sa mi to teraz len zdá, neviem :D Paletka ja skutočne krásne a ak sa môžem spýtať, tak ako bolo na Klusovi? :) Ja sa už strašne teším na marec, keď bude zasa v Bratislave :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! no kupodivu se na mě usmálo štěstí i podruhé :-)
      no a Klus? nemám slov... prostě dokonalý!!! :-) užij si to!!!!

      Vymazat

Děkuji ♥