čtvrtek 28. února 2013

LUSH The Comforter

Neznám nic lepšího než zakončit den horkou vanou plnou bublinek. Tak dneska jednou takovou koupelí zakončíme poslední zimní měsíc :-)
"Zabalte se do nadýchané růžové peřinky rybízových bublinek." Stačily čtyři kouzelná slůvka: růžová, peřinka, rybíz, bublinky a Lush mě má v hrsti. Ta božská vůně se linula už z krabice!
 No není to krása?
Překvapila mě i velikost, je větší než moje dlaň (a to už něco znamená, protože já mám dlaně opravdu velké :-)). A Comforter v akci?

Stačí odlomit opravdu kousíček a rozdrolit ho pod tekoucí vodou, hned se vytvoří bohatá pěna a voda se zbarví dorůžova. Ve vaně už tolik nevoní a po koupeli na kůži bohužel není cítit vůbec (a to je asi tak jediná věc, co mě trošičku mrzí).
Comforter jsem použila 3x a pořád zbývá více jak polovina, takže bych si troufla tvrdit, že vystačí tak na 10 koupelí, což je za 165,- naprostá paráda. Koupit si ho můžete v e-hopu (ZDE) a nebo ve voňavém obchůdku v Palladiu.
PS: Konec GIVEAWAY se blíží! :-)

4 komentáře:

  1. Ja som tak stastna, ze tato kzometika ma e-shop a zasielaju aj na Slovensko. Aj ked lepsi by bol obchod aby si clovek mohol ku vsetkemu pricuchnut a vidiet na vlastne oci ale raz si zajdem do Ciech a Lush navstivim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. milujem vôňu všetkého v Lush :)
    toto vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥