čtvrtek 14. února 2013

Valentýnská nadílka

tentokrát pro všechny mé pravidelné čtenáře ;-)
Ať už Valentýna slavíš nebo ne, ať jsi šťastně zadaná nebo momentálně single, ať si blondýnka nebo brunetka (zrzka, černovláska,... :-D) - no zkrátka věřím, že DÁREČKY milujeme všechny! :-)
A proto jsem pro vás připravila 2dárkové balíčky. Každý obsahuje: Denní krém Essentials od Garnier, řasenku Mega Volume Collagene od L´oreal a dvě rtěnky od Maybelline (vybrala jsem co nejuniverzálnější odstíny jeden nude a druhý dorůžova).


Balíček č. 1
Balíček č. 2
Zúčastnit se může každý, kdo sleduje můj blog přes GFC, facebook, twitter nebo bloglovin. A v podstatě stačí, když do komentářů napíšete svůj e-mail. Jednoho výherce totiž vybere random.org ze všech komentářů pod článkem. Kdo si chce zvýšit šanci na výhru, tak mi do komentářů odpoví na otázku: "Jakou největší hloupost jsi udělala z lásky?" (a nemusí jít hned nutně o lásku mezi mužem a ženou ;-)) Druhého vítěze - tedy dle mého názoru nejzajímavější odpověď - vyberu já. Pokud na otázku nikdo neodpoví, bude oba výherce losovat random.org. Soutěž končí v pátek 1. března 2013 ve 23:59hod a během víkendu (2. - 3. března) vyhlásím vítěze! :-)
PS: pokud máte mezi balíčky svého favorita, klidně to do komentáře připište, pokusím se vám vyhovět!

HODNĚ ŠTĚSTÍ!


45 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. july.mayova@gmail.com

    A co se týče otázky tak ti nic nenapíšu, v lásce jsem většinou hrozně racionálně uvažující :D

    OdpovědětVymazat
  3. baldandpale@gmail.com

    Z lásky jsem opustila svůj milovaný byt a nastěhovala se (k tehdy) příteli. Nebyla to chyba, ale mohlo to ještě nějaký čas počkat, zbytečně jsme si tím zkrátili to hezké období, kdy se člověk stále ohromně těší až partnera uvidí.

    OdpovědětVymazat
  4. jevca51@gmail.com
    Z lasky jsem asi tyden lhala mamce ze spavam u kamaradky,ale pravdou bylo ze jsem spala u meho pritele. Byli jsme spolu kratce a bala jsem se ze me nenecha. No a od ty doby radsi nelzu protoze mamka rika ze lhar jsem fakt na nic. :-D Zajimavy bylo ze i kdyz to bylo lhani s mamkou nam to posililo vztah. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. ok.makeup@email.cz
    a moje největší hloupost kterou jsem udělala z lásky bylo, když jsem se snažila vyhovět mýmu ročnímu bráchovi, že si může hrát s moji ksmetikou a zničil mi hrozně moc věci...od tý doby už ho ke kosmetice nepouštim..:D

    OdpovědětVymazat
  6. langmaierova1@seznam.cz
    Z lásky jsem si nechala ostříhat svoje dlouhé vlasy,protože se mu líbil účes podkova.
    Do té doby jsem si myslela,že mi žádnej chlap nebude určovat co,jak,kdy budu nosit na hlavě,obličeji nebo na sobě.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné balíčky :)
    U lásky jsem jsem udělala ve vztahu pár "blbostí", kdy jsem místo ticha a dusení nenávisti v sobě měla spíš zařvat a dát mu to sežrat.. už se nechci tak moc zamilovat:/ ale na všem zlém je něco dobrého, to si vždycky říkám, a je to pravda :)
    iw.jad@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. krásne balíčky a hlavne super blog, som tvoj nový verný sledovateľ :)
    nataly.jakubcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. "hloupost" z lásky :D já si z lásky pořídila dítě a pro mnohé to byla hloupost... :) i když pro nás spíš štěstí ;)

    sima.sony@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. malabikuska@seznam.cz
    balíčky jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  11. alenis.beauty@gmail.com

    z lásky jsem byla ochotná všeho nechat a odstěhovat se na druhý konec světa, i když jsem dotyčného neviděla 7 let ... jooo, lásce neporučíš

    OdpovědětVymazat
  12. Největší hloupost z lásky bylo, že jsem lhala, abych mohla být s dotyčným. Náctiletá debilita :) Dneska jako hloupost z lásky vnímám asi jedině to, že se ochudím o nějakou hezkou věc kvůli partnerovi - například si nekoupím lak na nehty, ale jemu čokoládu :)
    Veru.Ly@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Moje největší hloupost byla ta, že jsem si dala přihlášku na VŠ vzdálenou od mého bydliště 5 hodin jenom kvůli tomu, abych byla se svým již bývalým přítelem. Než jsem nastoupila na VŠ, rozešli jsme se, takže jsem 4 roky (každý týden) pendlovala mezi domovem a školou... byla jsem totálně vyšťavená. Dodnes mám ohromnou averzi k vlakům a autobusům. minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Hezké ceny :) když mi bylo asi 15, tak jsem svého prvního kluka (dalo se tomu tak vůbec říct?? :D) doprovázela večer domů, protože jsem mohla být venku dýl než on. Takže jsem ho doprovodila a vrátila se za partou :D

    Anna

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ty jsi mi zase štědrá! :)
    krásné balíčky!:))
    kejmii3@seznam.cz
    moc mě potěšil tvůj komentář, jen tě jdu "zprcnout" :D ovoce se večer nepapá! :D (má se papat jen v dopoledních hodinách kvůli vysokému obsahu sacharidů, které k večeřu již nestihneš spracovat a uloží se ti ve formě tuků:D)

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. To jsou skvělé dárečky :)

    simonka-td@seznam.cz

    A největší hloupost z lásky? Když jsem zamilovaná, tak nic z toho, co dělám, nepovažuji za hloupost :)
    Ale moment, když se s odstupem času dívám na nějaké mé výstřelky, tak se to dá považovat za hloupost :) V 18ti jsem se nechala kvůli klukovi obarvit na černo a táto barva se se mnou táhla až do minulého roku.
    Nebo abych udělala dojem před spolužákem, do kterého jsem na střední byla zamilovaná, tak jsem se opila pod obraz(předtím jsem vůbec nepila ale on mi neustále vyprávěl, jaké dělají akce s klukama a jak se opijou a baví se u toho).. A jak to dopadlo? Celou střední už semnou nepromluvil. To mě trápilo pak hodně dlouho.
    Ale teď už vím, kam bych až zašla. Pro svého přítele bych udělala vše. Ale jsem sama sebou a kvůli nikomu se nebudu měnit a dělat to, co se mi nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  18. tak blbost si bohužel žádnou teď nevzpomenu :-D dosty.renca@centrum.cz
    (omlouvám se za anonym, předtím jsem se překlikla)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc hezké balíčky! :-)
    Já blbosti z lásky dělám skoro pořád, hlavně z té sourozenecké. Pořád mé starší ségře půjčuji oblečení v dobré víře, že je přece "nutně potřebuje" a že mi je hned vrátí, ale ona si je potvora vždycky nechá nebo mi vrátí za několik let. Vždycky nadávám a stejně jí něco na sebe příští týden půjčím zase znova. Jsem nepoučitelná.

    catherine.stibor@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji přes Bloglovin
    koridor100@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  21. Jinak blbost z lásky? Ááá, nechce se mi moc přemýšlet, ale napadá mě např. když se mi asi v 16ti líbil jeden kluk, šla jsem s ním na akci a začal do mě ,,lejt" panáky (ehm, ehm, já se teda po pár pivech moc nebránila - doteď mi stačí 2 pivka a začíná se mi motat hlava O:))) no a tím si zničila 4letý rekord bez zvracení!!! Sakra! :D

    OdpovědětVymazat
  22. Super GA! Chci jí! :DD
    hudcovalucie@centrum.cz
    No a když se to tak vezme, tak já dělám kraviny pořád, a nemusí být z lásky. A co se týče tý lásky, tak sem forever alone! :D

    OdpovědětVymazat
  23. klarice@seznam.cz
    Kvůli lásce jsem se vrátila po 10 letech z USA, né však z hlouposti, ale kvůli tomu, že jsem potkala lásku svého života!

    OdpovědětVymazat
  24. ahoj zapájam sa, sledujem ťa ako Sue cez GFC už dávno.

    bubelkaz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, moc pěkné ceny. ;o)Líbí se mi více ten balíček č.2. :o)
    Myslíš nejhloupější věc z opravdové lásky? Ta, si myslím, ani neexistuje. :oD Hlouposti v lásce děláme podle mě každý den, ale je to tak nějak přirozené, tedy aspoň já to nepovažuju za nic moc hloupého a k lásce to prostě patří. ;o) Ale vzpomínám si na jednu hloupost z "lásky" - tedy to, že jsem se opakovaně vracela k jednomu a tomu samému klukovi, čímž jsem ho jen trápila, protože on asi zamilovaný opravdu byl a pro mě to spíš byl jen románek. Myslím, že pokud už se jednou objeví důvod, proč s tím druhým nebýt, bude tam tak nějak vždycky...
    tina.dob@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. skvělá giveaway , a ještě víc se mi líbí doplňující otázka :)

    Já kvůli lásce (a to byla nešťastná) neodjela na tři měsíce do Anglie , což byla úplně skvělá nabídka , ale stačily slova "nechci od tebe být tak dlouho a tak daleko,protože k tobě cítím víc než kamarádství" , a já zase vybalila kufry a zůstala doma . Toho lituju doteď , protože to byla doposud ta největší šance jít za svým snem . Ale tenkrát jsem to tak chtěla , tak už si to nevyčítám :)

    OdpovědětVymazat
  27. U mna je odpoved na otazku co som kedy hlupe z lasky urobila bolo asi to, ze som tolerovala veci ktore som nemala. Ale ked laska zaveli, rozum je v prdeli. Ved to pozname skoro vsetci nie? ;-)

    annamukova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A inak balicky su skvele a tesila by som sa z oboch ale keby to nahodou vyslo na mna a mala by som moznost vyberu tak by som brala cislo 2 :-)

      Vymazat
  28. dnes som nahodne objavila tvoj blog a tuto giveaway, ceny su krasne, tak sledujem a aj ja sa zucastnim. Pokial by to cirou nahodou vyslo, preferujem balicek c.2 :)
    A teraz odpoved na tvoju otazku: ja som kvoli laske robila v zivote vcelku dost sialene veci, pricom vysledkom tej najsialenejsej je dnes moj syn. Jeho "autor" je davno pase, nasa "laska" dopadla katastrofalne, ale vdaka nemu som objavila tu najvacsiu lasku, aka na svete moze byt - matersku.

    viacstylu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. krásný ceny, já je chci!:-D sleduju přes bloglovin:-)
    Jinak hloupost z lásky si žádnou nevybavuji, protože co je z lásky, tak v tu chvíli hloupost být přece nemůže!:-)
    Brala bych balíček č. 2:-)
    jahranst@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. marie.118@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. to je krásna GA,sledujem ako Veronika LittleAlien a na FB ako Veronika Baginová
    veo.baginova@gmail.com

    a z lásky som išla v decembri za hnusnej snežnej búrky v sukni na rande :D mala som 14 :D

    Veronika

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥