sobota 30. března 2013

Gabriella Salvete Stars Enamel

Gabriella Salvete si pro nás připravila dvě jarní novinky - laky na nehty Stars (čtyři odstíny viz. fotografie výše) a řasenku D´AMORE. Díky akci vyhlášené na fb Gabriella Salvete jsem měla možnost jeden ze čtyř nových laků otestovat. Každému v obálce přišel jiný odstín. Skákala jsem radostí půl metru vysoko, když na mě z obálky vykoukl lak v odstínu 03 INTENSE CORAL. Tento odstín mi totiž přišel nejzajímavější - šťavnatá, veselá, krásná letní barvička! :-)
Laku je v lahvičce 11ml a je vyroben ve Francii. Balení mi přijde vkusné, elegantní, bydetné, rozhodně ne laciné. Na laku je nejzajímavější jeho speciální struktura. Myslím, že je to podobný (né-li stejný) efekt jako "liquid sand" u OPI.
Povrch laku po zaschnutí není hladký, ale hrubý. Je to ze začátku trošku nezvyk, ale vypadá to opravdu skvěle! :-) Nezkoušela jsem ho s nadlakem, protože si myslím, že by to zkazilo ten efekt!
Škoda, že v posledních dnech moc nesvítí sluníčko, protože teprve pak je to pořádná podívaná! :-) Lak má opravdu intenzivní barvu a obsahuje jemně namleté zlaté třpytky, které neskutečně odráží světlo.
Lak se neuvěřitelně dobře nanáší - má skvělou konzistenci, nešmouhovatí a nemusíte se bát ho vrstvit najednou (pokud někde nedotáhnete) v rámci první vrstvy!
Z toho vyplývá, že bohatě stačí jedna vrstva :-)
Lak neuvěřitelně rychle schne! Jen co jsem dolakovala poslední prst, musela jsem jít umejt psa (v duchu jsem nadávala, že byla celá "práce" v háji a budu moc lakovat znova!) a on se ten lak ani nehnul! Uschnul během vteřinky úplně dotvrda a nic s ním nehlo další 4dny! A věřím tomu, že kdybych si furt nemáchala ruce, vydrží i dýl :-)
Díky tomu se ale začaly stupňovat mé obavy ohledně toho, jak půjde lak odlakovat. No opravdu bych na to nedoporučovala vatové tamponky! (nezkoušela jsem to, ale dovedu si představit, jaká to musí být katastrofa :-D) Já jsem si na pomoc vzala Bourjois Magic Nail polish remover. Nešlo to tak hladce jako u normálních laků (tzn. s hladkou strukturou, bez třpytek), ale žádný boj se taky nekonal. Lak se nijak významně nevzpíral (jako např. laky od essence se třpytkama, které nejdou dolů ani šmirgl papírem :-D), takže mu vlastně nemám vůbec co vytknout!
Abych to tedy shrnula: Lak na nehty značky Gabriella Salvete Stars Enamel v odstínu 03 INTENSE CORAL je jedním z nejlepších laků nejlepší lak, jaký jsem kdy vyzkoušela! Líbí se mi jeho barva, jeho struktura, ohromil mě tím, jak se s ním dá skvěle pracovat, jak rychle schne i svou výdrží! Jen bych si k němu přála o něco lepší nehty :-D Určitě si pořídím ještě nějaký odstín (i když mi ty ostatní dostříbrna přijdou ještě o něco hrubší, s většími třpytkami - no tím spíš ráda vyzkouším další, abych je mohla porovnat! :-))
Za sebe můžu tedy tento lak jedině a vřele doporučit!!!

14 komentářů:

  1. krásná barva a zrovna tahle se mi na fotkách líbila nejmíň. na nehtech vypadá super. já mám růžový, je fakt, že stříbrných třpytek je v něm hodně a docela držely i při odlakování :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ten růžový mě dost láká, ale právě se bojím těch třpytek...

      Vymazat
  2. Keep on working, great job!

    Also visit my blog post ... プラダ 財布

    OdpovědětVymazat
  3. ten lak Ti závidím je naozaj úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  4. I was wondering if you ever considered changing the layout of your website?

    Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so
    people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only
    having 1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?


    my web site ... www.rolexoutletfreeshipping.com

    OdpovědětVymazat
  5. Pekná farba ...mala som podobný odtieň od Color club ale ten nesiel dole ani smirglom :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tenhle mi šel odlakovat naštěstí opravdu dobře.

      Vymazat
  6. nádherný je ten lak, isto sa po ňom pozriem aj ja :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Je pekny:) Prosim te, a nevis kolik stoji?::)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten odstin me se libil nejvice ze vsech! Pro pedikuru jsem zvolila odstin 15 Clementina, ale ten by prave chtel nadlak. Jinak skvely produkt od GS.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥