pondělí 11. března 2013

Lovey Dovey

Tak už mám zase náladu pod psa. Taky se vám mění nálada v závislosti na počasí? Tyhle fotky vznikly minulý týden, když nás všechny namlsaly ty dva,tři slunečné dny... Dokonce jsem si udělala culík na stranu, který normálně vůbec nenosím :-D
Posledních pár týdnů jsem se zaměřila na péči o pleť. Pravidelně mažu, myju, odličuju a za odměnu mám obličej jako dětskou prdelku ;-) Make-upu netřeba!
Jsem lehce přepudrovaná Bio détox pudrem od Bourjois, oči mám nalíčené paletkou Shadow Bon Bons od TooFaced a řasy pak rotační řasenkou od Bourjois. Obočí jsem upravila pomocí Speed Brow od benefitu - původně jsem tenhle zázrak chtěla poslat dál, ale teď jsem mu přišla na chuť. Na vykonturování tváří jsem použila Bronzer od MUA, barvičku jsem dodala pomocí tvářenky od Fleur de Santé. Vydíte, jak to na sluníčku krásně rozbalil Watt´s up! rozjasňovač od benefitu? Jsem z něj opravdu nadšená! (recenze bude) No a na rtech mám oblíbenou rtěnku od Rimmel by Kate v odstínu 03.

9 komentářů:

  1. Moc pěkné a přirozené líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekné fotky :))

    OdpovědětVymazat
  3. Máš skutočne krásnu pleť :) A to slnko by sa mohlo znova ukázať :/

    OdpovědětVymazat
  4. "Dokonce jsem si udělala culík na stranu, který normálně vůbec nenosím" :D:D Z těch slunečných dnů jsem taky měla velmi dobrou náladu a chtěla jsem podnikat neobyčejné věci :D. Myslela jsem, že už opravdu přichází jaro, ale nejspíš budeme muset ještě chvilku čekat..
    Moc se mi líbí tvé nalíčení, takový přirozený vzhled je nejkrásnější :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥