sobota 23. března 2013

NevO Dead Sea SPA Body Butter

Tohle tělové máslo obohacené o bambucké máslo jsem dostala v prosincovém LB(agu). "Příchuť" Milk & Honey byla trefa do černého. Voní opravdu božsky! To je ale také důvod, proč ho nepoužívám denně, ale maximálně 2-3x týdně. (aby se mi neomrzelo) Po třech měsících tak zbývá ještě zhruba třetina.
Z oficiálních stránek nevo-spa.com: "Tělové máslo NevO Dead Sea SPA Body Butter, bohaté na přírodní složky jako je bambucké máslo, avokádo, ilang-ilang a pačuli, pokožku vyživuje a hydratuje. Toto husté krémové tělové máslo regeneruje buňky a redukuje ztuhlost kloubů. NevO Dead Sea SPA Body poskytuje přirozenou ochranu proti působení chladného počasí a proti tvorbě suché nebo hrubé kůže."
Máslo je skutečně husté a krémové a opravdu skvěle hydratuje. Pokožka je po něm hladší, jemnější a krásně voňavá (oboje ocenil i můj přítel :-)). Jestli redukuje ztuhlost kloubů bohužel nedokážu moc posoudit :-D
Působí opravdu luxusně! Nevím, jak to lépe vyjádřit. Je to nejspíš kombinací vůně, konzistence a toho, jak působí na pokožce. Z toho usuzuji, že skutečně obsahuje něco víc než obyčejná (myšleno levnější) másla. A tím se dostávám k jedinému mínusu tohoto produktu a tím je jeho cena. 250ml stojí 700,-! Pro mě jako studentku je to opravdu dost. "700,- za tělové máslo???" Na druhou stranu jsem ale měla sama na sobě možnost vyzkoušet, že je to opravdu kvalitní produkt... Nikdy neříkej nikdy a tak doufám, že si ho ještě někdy znova koupím :-)
Tohle máslo můžu tedy jedině doporučit - pokud pro vás není překážkou jeho vyšší cena určitě stojí za vyzkoušení! Je to jeden z mých nejoblíběnějších produktů z boxů krásy :-)

2 komentáře:

  1. Ja uz ho dovypotrebovala! Používala jsem ho pravidelne každy den a vůně se mi neomezená, fakt super maslicko :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥