sobota 16. března 2013

Rimmel Sexy Curves řasenka

Dnes se podíváme na zoubek kartáček téhle řasence. Sexy Curves FULL VOLUME & CURVE MASCARA od Rimmel London slibuje plnější a natočenější řasy díky speciálně tvarovanému kartáčku.
Líbí se mi krásný fialový, elegantní a opravdu luxusní obal. Dál mě nadchla opravdu černočerná barva řasenky. Když to shrnu, tak jediné, co je na té řasence opravdu špatné, je právě ten inovovaný "triple plump" kartáček, který ale paradoxně dělá řasenku řasenkou...
Je to v podstatě začarovaný kruh. V místě, kde je kartáček vyboulený řasy opravdu docela hezky nalíčí, ale bohužel v místech, kde je v kartáčku "ďolík" řasy slepí. Když kartáček posunete, aby pročesal ty slepené řasy, slepí zase ty ostatní. Kdyby byly umělé štětiny všude stejně dlouhé, možná by to byla opravdu skvělá řasenka. Takhle ji bohužel nemůžu doporučit!

9 komentářů:

  1. Škoda, že ti nevyhovovala, mně se ten kartáček moc líbí :) Jen nevím jestli budu mít odvahu ji vyzkoušet, vždycky dám na něčí názor :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dala jsem ji na votočvohoz, kdybys měla zájem :-)

      Vymazat
  2. kedysi som ju používala, ale už si fakt nepamätám, aká bola.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně tedy seděla a vůbec neslepovala! Měla jsem ji naopak velmi ráda! Krásně pročesala a prodloužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je jedině dobře! každý produkt někomu sedí a někomu ne. já tady prezentuju jen svůj názor. jsem ráda, že někomu vyhovovala ;-)

      Vymazat
  4. já jí teda nikdy neměla, ale kamarádce vyhovovala :)

    OdpovědětVymazat
  5. kdysi jsem ji pouzivala a mooc mi vyhovovala, mela jsem asi 5 balení :)

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem s ní taky spokojená, už mam druhou :)...ale slepená místa mě taky občas trápí, ale to mi dělají úplně všechny řasenky, musím to pročesávat víckrát...a nebo se neumím namalovat :D :D

    OdpovědětVymazat
  7. pááni, tolik fanoušků téhle řasenky! mám radost! :-) mně se prostě s tím kartáčkem nepracuje dobře...

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥