pátek 12. dubna 2013

Illamasqua Lak na nehty v odstínu Throb

Šla jsem si na poštu vyzvednout Ladybox a poprvé jsem se pořádně zamyslela, co by to tam od té Illamasqui mohlo být... Trvalo mi asi minutu, než jsem vyřadila všechny ty dražší produkty, jako jsou tvářenky (ta by mě ovšem moooc potěšila ;-)), pudry, rtěnky a stíny, přišla mi nepravděpodobná i  ta tužka na oči. Vyřazovací metodou jsem tedy došla k tomu, že to budou laky. A taky že jo!
Nestěžuju si, jen nejsem žádná milovnice laků na nehty. Box bych si ale koupila, i kdyby tam byl JEN ten lak, protože prostě chci od téhle značky něco zkusit a takhle se to navíc vyplatí! :-) Byla jsem nadšená, že mi díky personalizaci boxu dorazil lak v odstínu Throb, což je pěkná temně rudá barva. Ale asi by mě neurazily ani ty ostatní odstíny.
Tvůrci Ladyboxu na lak pějí samou chválu. "Laky jsou skvěle hodnoceny světovými vizážisty, beauty blogery i běžnými zákazníky. Laky jsou pověstné snadným lakováním a excelentní výdrží." No nedalo mi to a musela jsem ho hned vyzkoušet. :-)
Lak má obsah 15ml a opravdu luxusní balení. "Make-up for your alter ego" ,to má styl! ;-) Nicméně se čtverhranným víčkem se mi prostě špatně manipuluje...
Barva je opravdu intenzivní temně rudá. Foťák měl problém ji zachytit (zejména na nehtech).
Samotné lakování už ale taková hitparáda nebyla... Lak je takový hodně hutný, krémový a i když jsem štěteček otírala, pořád se ho na něm drželo moc. Tím pádem nebyla aplikace vůbec snadná, lak se táhl a usměrnit ho na nehtech nebylo vůbec lehké. Bohužel lak při takové konzistenci a vrstvě, kterou na nehtu vytvoří, moc rychle neschne. Na druhou stranu druhé vrstvy netřeba.
Musím ale uznat, že výsledek je po malých úpravách dobrý a konečný vzhled nehtů po zaschnutí není k zahození. Ta barva je opravdu nádherná! Výdrž laku však není nijak ohromující a už vůbec ne "excelentní". Bez nadlaku se mi začal na špičkách nehtů oprýskávat už druhý den. Odlakovat jde bez problémů.
Z toho, že se produkt značky jako je Illamasqua, dostal do krabičky krásy, mám jen a jen dobrý pocit! Ladybox se ubírá dobrým směrem a moc mu fandím! :-) Že mi produkt nesedl, to je věc jiná. Každopádně jsem moc ráda, že jsem měla možnost ho vyzkoušet. A taky to může být jen nějaký vadný kus (a nebo vadná já :-)). Schválně mi napište, pokud jste lak zkoušely, jak se vám vyhovuje!? ;-) 
Já jsem ho rozhodně nezatratila a určitě ho ještě mockrát použiju, jen to prostě není takový zázrak, jaký jsem čekala...

11 komentářů:

  1. Barvička moc hezká, ale když jsem viděla plnou cenu, nikdy bych si ho nekoupila :D Boxy jsem si ještě neodhodlala objednávat, takže zkušenosti nemám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych po této zkušenosti do dalšího taky nešla. Ta cena je vážně přehnaná. Ale Ladyboxem si čas od času udělám radost :-)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že jsem zkusila, ale ze všech laků v ceně 5-650Kč, co jsem kdy měla, má nejhorší výdrž, odlupoval se mi z boků i od nehtového lůžka. Tak ho mám jen na zdobení

    OdpovědětVymazat
  3. je to moc pěkná barva, ale za takový peníze, co ten lak normálně stojí bych čekala víc...:-)

    OdpovědětVymazat
  4. I just could not leave your website prior to suggesting that I really loved the usual info an individual provide
    for your visitors? Is gonna be again steadily to inspect
    new posts

    Also visit my website fake oakley sunglasses

    OdpovědětVymazat
  5. presne aj ja som rozmýšľala, či nemám nejaký "vadný" kus, pretože je strašne hustý ako tvoj:))a potom rovnako veľmi rýchlo ide dole...druhý by som si už nekúpila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, opravdu bych od laku téhle značky čekala víc.. Já bych si další už taky nepořídila.

      Vymazat

Děkuji ♥