pátek 7. června 2013

new in: DM

Ahoj,
 původně jsem chtěla dát fotku s popiskem jen na fb, ale nějak mi nejdou mobilem na stránku blogu přidávat fotky :-o Tak jsem se rozhodla udělat malý new in (aneb co jsem si dnes pořídila). V DMku jsem nebyla ani nepamatuju, takže jsem se několikrát vracela k regálům a vracela věci, které se mi nejdřív zdály naprosto úžasný a nepostradatelný, ale po pár minutách... No znáte to :-) 
Nivea BABY Extra jemný šampón s heřmánkem - nějak mě zlobí pokožka hlavy, takže co je dobré pro miminka, musí teď být i pro mě. Pevně v to doufám!
Maybelline Explosive Pink Duo pack - vysněný set konečně doma! I když jsem ho po chvíli taky šla vrátit do stojanu, ale nakonec... Tu radost jsem si dnes prostě musela udělat.
essence guerilla gardening nail effect powder - mech na nehty! Tyhle blbůstky já zkouším ráda. A má opravdu moc hezký obal. Jinak ta limitka nic moc...
Co je nového u vás?

12 komentářů:

  1. co to je ten mech na nehty? :O o tom jsem ještě neslyšela

    věřím, že ten miminkovský šampon ti určitě pomůže :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. brzy o něm bude článek! :-)
      a šampon (ťuk, ťuk, ťuk!!!) snad opravdu zabral!

      Vymazat
  2. Na ten mech jsem fakt zvědavá! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dúfam, že "mach" aj tiene ukážeš neskôr aj v akcii! :P

    OdpovědětVymazat
  4. mechové nehty jsem na fotkách už viděla, spíš by mě zajímalo jak to bude praktické, jestli to bude opadávat atd :) takže se těším na recenzi

    OdpovědětVymazat
  5. :) Já si koupila nějaký stylingové přípravky na vlasy. :) Ale abych pravdu řekla poslední dobou mě v DM nic nezaujalo ani nevím proč. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥