pondělí 31. března 2014

spotřebováno: Na dně III.

Zase jsem si sáhla až na dno...
1. Bioderma Hydrabio Mousse - šlehačka bez kalorií, jak jsem tuhle čistící pěnu nazvala v recenzi, mi vydržela neskutečně dlouho a prokázala mi opravdu velkou službu. Můžu jedině doporučit!
2. Garnier mineral Clean Sensation anti-perspirant - nedalo mi to a věnovala jsem mu samostatnou recenzi. Proč? Protože díky němu už se na anti-perspiranty nekoukám jen skrz prsty, ale zase se radši vrátím zpátky k deodorantům.
3. Maybelline The Rocket volum´express mascara - jednoznačně nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela! Momentálně se potýkám s její žlutou ségrou a těším se, až se zase vrátím k téhle :)
4. Gestil Wonder Regenerační zábalový krém - se na blogu objevil už několikrát, zařadila jsem ho dokonce mezi své stálice. Balení mi vydrží rok. Vlasy jsou krásně jemné, hebké, lesklé a rozčesávají se jedna radost. Nedám na něj dopustit!
5. Pure Fiji body butter - bylo v jednom z beautyboxů a jeho vůně mě vždycky na pár vteřin doslova paralyzovala. Proto jsem si ho šetřila a náležitě užila! No a pidi kelímek teď využiju na nějaké drobnosti...

2 komentáře:

  1. To tělové máslo od Pure Fiji, jsem měla taky, ale v jiné parfemaci a ta byly tak intenzivní a příšerná, že jsem si tím zvládla krémovat jen nohy :D A Rocketka mi naopak nesedla vůbec, ten její kartáček mě nějak podivně píchal a dost se mi mazala. Ale každému vyhovuje něco jiného. Jinak pěkný článek.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Láká mě ten Gestil Wonder, budu jej muset někdy zkusit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥