pondělí 9. února 2015

my life: Na návštěvě ve Feedu

Přeji pohodový start do nového týdne!
Dneska bych vám chtěla ukázat pár fotek z mé návštěvy Feeda. Dozvíte se, jak a proč jsem se tam ocitla a budete mít možnost nakouknout do zázemí e-shopu - kanceláří i skladu.
Feedo na svém FB uveřejnilo výzvu, že dá čtyřem maminkám/tatínkům příležitost nakouknout pod pokličku jejich "továrny na plenky". Sice mám miminko teprve v bříšku, ale z feedo.cz jsem už dvakrát objednávala a e-shop se mi moc líbí. Líbí se mi jejich veselý design, jejich akce, slevy a vůbec přijatelné ceny a nakupování mě tam vysloveně baví, cítím se tam dobře a tak mi zvědavost nedala, slovo dalo slovo a já se v pátek 30. ledna vydala na cestu. Přítel se se mnou loučil se slovy: "Tak si to užij a hlavně se nevrať fialová!" (Karlík a továrna na čokoládu) :)

V zasedací místnosti se kromě tří členů Feedo týmu sešly ještě dvě maminky se svými čtyřmi dětmi, takže bylo opravdu veselo. Čekalo nás občerstvení, krátká prezentace - představení firmy a pak jsme řešily zajímavý úkol - rozřazovaly jsme kartičky s produkty do kategorií, ve kterých bysme je na e-shopu hledaly. Nakonec si myslím, že můj pohled nezkušené prvorodičky byl docela přínosný, protože ostřílené maminky, které už mají vše zajeté a naučené, se s některými věcmi vůbec nezabývaly a braly je automaticky. Byla to každopádně zajímavá zkušenost!
Poté jsme navštívily sklad. Musím říct, že jsem byla docela překvapená, protože jsem čekala něco většího a složitějšího. Vedle českého e-shopu feedo.cz funguje i e-shop feedo.sk a nově i feedo.pl.
Líbí se mi, že si Feedo na nic nehraje a jak barevný a veselý je e-shop, tak stejně barevné a veselé jsou i reálné prostory, kde e-shop vzniká. A nejen to i všichni zaměstnanci, které jsme potkaly, byli neskutečně milí a usměvaví! Moc příjemné prostředí!
V téhle "odpočívárně" jsme simulovaly náš nákup na e-shopu. Je zde i prostor s plátnem pro focení Feedo bazárku. Ve Feedu se neustále snaží něco vylepšovat a posouvat své hranice. Moc se mi líbí jejich zápal a cíl a motto zároveň: LEHČÍ ŽIVOT MAMINKÁM! Když byste totiž měli tu možnost co já, pochopili byste, že pro to dělají opravdu maximum.
Kromě příjemně stráveného dopoledne - pro mě úžasného zážitku, jsme si odnesly ještě krásné dárečky. Návštěva Feeda mě nabila pozitivní energií. Vím, že práce ve Feedu je stále pouze "práce" a působí to tak úžasně asi hlavně proto, že tam nemusím denně osm hodin sedět, ale Feedo tým má ke všemu úžasné poslání a rozhodně by mi nevadilo být jednou z nich! 

4 komentáře:

Děkuji ♥