úterý 7. června 2016

Dovolená s miminkem: První dny v Živogošće / rybaření a koupání, Crawler Slevový kód

Přejeme vám všem krásný den!
Mám tu pro vás další video z Chorvatska. Kromě toho bych vám chtěla představit další skvělou vychytávku od Crawleru - čepičku pro děti s UV ochranou - a mám pro vás i slevový kód na nákup!
První dny jsme v Chorvatsku měli hodně proměnlivé počasí, voda byla ještě dost studená a tak jsme chodili na ryby a na procházky po okolí. Slunečné dny jsme si užívali u vody se zmrzlinou. ;)
Hned po příletu, když jsme mířili z letiště vstříc přímořskému dobrodružství, mě překvapilo, jak velký je rozdíl mezi tím, jak svítilo sluníčko u nás v Čechách a tam - v Chorvatsku. Slunce je tam výš, je daleko ostřejší a intenzivnější. Strašně se mi ulevilo, že jsem nic neponechala náhodě, nepodcenila jsem situaci (prej že stejně bude ještě chladno, pche!) a kromě opalovacího krému jsem Tobískovi objednala Funkční oblečení s UV ochranou 50 + od Crawleru
Čepička i bodýčko Tobískovi skvěle seděly. Jak jsem si v zimě nemohla vynachválit jejich merino kuklu, tak v létě nedám dopustit na tuhle čepičku s kšiltem a ochranou ramen a krku! Tobík jí nosil téměř neustále. Napoprvé měl tendenci si ji sundavat, ale když jsem mu ji dobře nastavila, vůbec mu nevadila. Oboje je opět řešené jako rostoucí, tzn. že je to ušité tak, aby miminku oblečení vydrželo déle. Body se dá pomocí vsadky zvětšit/prodloužit až o dvě velikosti. Čepička má šňůrku pod bradou, díky které skvěle sedí a druhou šňůrku okolo hlavy, pomocí které můžete regulovat obvod. Bála jsem se, abysme se časem netrápili s kšiltem, ale skvěle držel tvar, v případě potřeby se dá ohnout nahoru, dát víc do čela atd. Opravdu skvělá, kvalitně ušitá čepička. Rozhodně nesrovnatelná s tím, co se normálně prodává v módních obchodech. 

Body jsme od Crawleru dostali na recenzi a musím říct, že jsem moc ráda, že jsme ho měli. U vody pak už byl Tobísek spíš nahatý, ale když jsem ho dávala spát do kočárku nebo jsme vyrazili na procházku, měl ho na sobě a já se nemusela strachovat, že by se spálil. Přece jen tělíčko je na přehřátí a spálení daleko náchylnější než nožičky, které se dají dobře namazat krémem! 
Kromě Funkčního oblečení s UV ochranou vyrábí Crawler i oblečení k vodě a do vody. Skvělé bude zejména pro světlé typy, u kterých hrozí spálení během koupání. A také kolekci z letního merina, ale o té vám napíšu víc příště.
čepička, body - Crawler; gumové sandálky - Zara Kids
Protože jsem si oblečení od Crawleru zamilovala, jejich věci jsou opravdu kvalitní a spousta kousků je pro mě musthave, ale je to zároveň i investice, domluvila jsem pro vás slevu na nákup. Slevový kód můžete uplatnit do 30.6.2016. A brzy pro vás chystáme i soutěž. ;) 

4 komentáře:

  1. Crawler má vážně skvělé oblečení, kuklu máme díky tobě, tvému blogu aproto jsem každý den poctivě pro tebe hlasovala na mamablogu a ted koukám na výsledky :( Pro mě jste s Tobíkem top a na video se těšim zítra u snídaně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, mockrát děkuju a moc si toho vážím! Rozhodně pro mě ale znamená víc Tvá odezva, komentáře a přímý kontakt, než nějaká výhra v soutěži ;) Zajímalo mě, jak se umístím, když se nebudu nikomu vnucovat. O tom, že bloguji dlouho nevěděl ani můj přítel, natož kamarádi.. V takových soutěžích většinou vyhrají lidé, co se umí prodat a to já moc nedělám! Píšu pro sebe, pro radost a pro ty z vás, co to baví číst. To je pro mě největší odměna! ;)

      Vymazat
    2. Moc hezky napsané :-)
      Merino známe taky díky Tobě :-)
      Z jakého materiálu je čepička a body, není to moc teplé? Určitě je to moc fajn, sluníčko pálí i tady, poznám sama na sobě ... a popravdě, ty krémy nesnáším, člověk se akorát lepí a potí o to víc. Malého se snažím držet ve stínu, mažu nebo oblékám. Ale mě tak čepička přijde taková monstrózní :) ale o to víc je praktická, to je mi jasné. Máme několik normálních - s kšiltem, mlynářku, klobouček, s ochranou krku ... ale takhle je fakt pořádná a bude stát za to! Marcela

      Vymazat
    3. Marcelo, moc děkuji! ;)
      Čepička: 90% Supplex, 10% Elastan
      Body: 100% Polyester Microfibre
      Body je opravdu lehoučké, příjemné, prodyšné.
      Čepička je trošku silnější, taky mě to překvapilo, ale zjistila jsem, že je to spíš výhoda. Myslím, že chránit hlavu a krk je nejdůležitější a obyčejná balvna má SPF asi jen 7. Tady mám fakt dobrý pocit a teď po tom, co jsme ji vyzkoušeli v Chorvatsku, i jistotu, že ho opravdu pořádně chrání. Navíc je skvěle vyřešená, díky těm tkaničkám vůbec neklouže, nepadá, krásně drží a i ten kšilt krásně drží tvar, i když se namočí a chrání oči. A Tobík se pod ní vůbec nepotil.
      Takže můžeme doporučit oboje všema deseti! Jedna maminka mi včera na instagramu psala, že mají i legíny a jsou moc spokojení. ;)

      Vymazat

Děkuji ♥