pátek 17. června 2016

Speciál: Dům a zahrada / Zahrada na jaře

Ahoj!
Tenhle Speciál, který se týká péče o dům a zahradu, jste si vyžádali a tak dostal přednost před dalšími videi z Chorvatska. Ještě před odjezdem do Chorvatska mě napadlo, že by bylo fajn zkusit natočit něco z našeho obyčejného všedního života. Nerada bych, aby to z blogu a hlavně videí vyznívalo tak, že chodíme pouze na akce a jezdíme na dovolené. Je to samozřejmě o moc zábavnější než hrabat se v hlíně (i když to mě taky baví, hlavně když se pak dostaví výsledky, mňam! :)), ale většinu času trávím doma s Tobískem, a ve volných chvílích doma uklízím, peru, žehlím nebo právě zvelebuji zahrádku.

Je to takový první pokus, ještě mám připravenou druhou část, ve které uvidíte i Tobíska, který mi pak přišel pomáhat. Sama vím, že to má své mouchy, ale všechno je jednou poprvé, takže pokud vás budou taková videa a témata bavit, ráda se v nich budu zlepšovat a sdílet s vámi různé tipy, jak se starat nejen o zahradu, ale i o dům. ;)
Mějte krásný den!

2 komentáře:

  1. Naopak, video nemá chybu ! :) Sekce dům a zahrada bude super, tipy, triky, třeba se v něčem sama najdu, na mateřské je to zápřah

    OdpovědětVymazat
  2. video mě bavilo. fajn hudba :) jediné co mi na videu chybělo bylo sluníčko... K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥