pondělí 12. září 2016

my life: Chorvatsko srpen 2016 / fotky a vlog

Slibovaný vlog z naší letošní druhé dovolené v Chorvatsku je online. Tentokrát jsme se na 1200km cestu vypravili s Tobískem autem, takže vám brzy přinesu aktuální srovnání cestování letadlem vs. autem se zhruba ročním miminkem. 

Rovnou vám ale můžu říct, že o prázdninách už mě k moři nikdo nedostane. (možná až bude Tobík chodit do školy a nic jiného nám nezbyde) Přes den bylo opravdu velké horko, museli jsme se schovávat v apartmánu, který je sice dostačující, ale šestnáctiměsíční batole ho rychle prozkoumá a pak už se jen nudí. Na procházku s kočárkem jsme mohli vyrazit, až když zašlo sluníčko. Moře bylo teplé, takže jsme se mohli koupat neomezeně, což je velká výhoda, ale i to takhle malé dítě brzy omrzí, takže nám utíkal a v tom horku nebylo úplně příjemné se za ním neustále někde honit. V srpnu si od horka navíc neodpočinete ani v noci! Z toho důvodu jsme předem vzdali jakékoliv výlety. Dovolená byla prima, ale ty v září jsou proti tomu opravdu pohádkové!

6 komentářů:

  1. Také jsme byli, na konci července, u Omiše :-) Vedra k padnutí, jen to moře studené :D :D Vylejzala jsem úplně fialová :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Asi nějaké studené proudy... :/ Tak musíte příště ještě o kousíček jižněji ;)

      Vymazat
  2. Máš krásne šaty! :) Vyzerá to tam super.

    OdpovědětVymazat
  3. teeeda takú diaľku, to máte môj obdiv :) ale vyzerá to tam krásne :) my sme boli tento rok na Krku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to trošku dál, ale o to krásnější prostředí. Řekla bych, že jih Chorvatska je takový víc cizokrajný. ;)

      Vymazat

Děkuji ♥