sobota 31. prosince 2016

ČEKÁME MIMINKO! První trimestr / video

Krásný poslední den roku 2016 vám přejeme!
Jak už víte z předchozího videa, ČEKÁME MIMINKO! Celý první trimestr druhého těhotenství jsem pro vás postupně natáčela a dnes se můžete podívat na výsledek. Vzniklo celkem povedené, dojemné video, které mapuje ty nejkrásnější, ale i ty méně veselé okamžiky, kdy na mě doléhala únava a honily mě těhotenské chutě. ;)

Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete nejen, zda se vám video líbilo, ale taky, zda vás ohledně mého druhého těhotenství zajímá něco, co jsem ve videu třeba nezmínila. A hlavně, jestli mám s těhotenskými videi pokračovat?
Užijte si poslední hodiny tohoto roku naplno! A nashledanou v tom novém!

4 komentáře:

  1. Skvělé dojemné video ☺ určitě pokračujte, na každé vaše video se těším. Jsem na tom podobně jako vy, mám holčičku rok a půl a na začátku září čekáme druhé mimi ☺ jsem ráda, že mohu sledovat jak to vše zvládáte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaelo, děkuji moc za krásný komentář, moc mě potěšil! :) Gratuluji Vám moc k miminku! Je to zázrak, opatrujte se a budu se těšit, že se mi pak pochlubíte ;)

      Vymazat
    2. Doufám, že vše bude probíhat v pořádku, také se opatrujte. Teď mě čeká ještě naučit dcerku spoustu věcem, dokud mám čas jen na ní :)

      Vymazat
    3. Já doufám, že to nějak všechno přijde samo. Cokoliv jsem zatím nějak víc hrotila, nevyšlo. Potřebují na všechno svůj čas, tak hlavně v klidu a v pohodě! ;)

      Vymazat

Děkuji ♥