pondělí 26. prosince 2016

TESTUJEME: Humana kojenecké kaše

Pokud sledujete blog už nějakou tu chvíli, víte, že mi dělá neobyčejnou radost, když se na českém trhu objeví něco tak trochu jiného. Tentokrát vám chci představit příkrmy Humana. Filozofií značky je přirozenost a kvalita produktů, což zahrnuje čerstvost, šetrné zpracování a původ surovin, tradici výroby, která zachovává velké množství přírodních živin a vitamínů ve všech produktových řadách, a to jsou všechno důvody, proč jsme kaše od Humany museli ochutnat! 
Mléčná kaše rýžová a Mléčná kaše kukuřičná jsou určené dětem už od ukončeného 4. měsíce, Kaše mléčná pohanková s jablky je určená dětem od ukončeného 6. měsíce.  Neobsahují žádné přidané cukry, barviva ani konzervanty, za to jsou nadupané vitamíny, minerály, obsahují zinek, který podporuje správné fungování imunitního systému, vápník a železo.  
Kaše nemléčná vícezrnná s lupínky je určená dětem od ukončeného 8. měsíce a jak už název napovídá, neobsahuje mléko. Je tedy vhodná pro hypoalergenní výživu a výživu při intoleranci laktózy. Lze ji připravit pouze s vodou nebo s mlékem, na které je dítě zvyklé. 
Příprava kaší je opravdu jednoduchá, což jako věčně zaneprázdněná maminka velmi oceňuji. Stačí vám převařená voda, ve které kaši rozmícháte do vámi požadované hustoty. 


Rýžová a kukuřičná kaše jsou téměř bez chuti. Pro dvacetiměsíční dítě, které je už zvyklé na všechny možné chutě, může být trošku planá, proto je vhodné je dochutit např. na kousky rozkrájeným ovocem, troškou medu nebo nalámanými sušenkami. Pohanková mléčná kaše s jablky krásně voní a chutnala nám (ano, testovali jsme vesměs všichni) moc. 
Lupínky jsou kapitola sama o sobě. Kaše chuťově opět moc dobrá, ale Tobík je trošku konzervativní, takže si na všechny nové věci musí přivyknout. Když ale dostane potřebný prostor, a pochopí, že na přísadě není nic špatného, pochutná si o to víc. Nakonec ji má asi ze všech nejraději.
Kaše děláme hlavně ráno jako vydatnou snídani. Dítěti je ale můžete podávat kdykoliv během dne. A malý tip na závěr: rýžová nebo kukuřičná kaše k večeři vám může u malých dětí pomoci i se spaním.
Humana dále nabízí produkty na podporu kojení, počáteční a pokračovací kojenecká mléka a speciální mléka (hypoalergenní, antikolikové, atd.) Všechny produkty je možné koupit na eshopu feedo.cz a ve vybraných dm drogeriích a lékárnách.
Pozor! Jako novoroční překvapení pro vás mám připravenou soutěž o produkty Humana! Sledujte můj blog!

4 komentáře:

  1. Děkuji za poznatky, rádi vyzkoušíme :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Romana 253
    Děkuji za pěkně napsaný článek. Moje dcera (16 měsíců) již také ochutnala kašičky od firmy Humana a velmi rychle si je oblíbila. Nejraději má banánovou na dobrou noc a k snídani pohankovou s jablky. Kašičky dobře zasytí a malá je spokojená. Oceňuji, že nejsou sladké jako jiné konkurenční značky, snadno se připravují a neřídnou. My jsme s Humanou opravdu spokojeny :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Romano,
      moc Vám děkuji za milý komentář. Těší mě, že nejsme jediní, komu kašičky od Humany chutnají! Už zítra budete moci na blogu zkusit štěstí a o balíček produktů Humana si zasoutěžit ;)

      Vymazat
  3. Skvělé! Díky za článek! Také rádi vyzkoušíme :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥