neděle 11. prosince 2016

wishlist: Milý Ježíšku

Rozhodla jsem se, že se na chviličku zasním. Měla jsem totiž dlouho pocit, že si letos k Vánocům vlastně ani nic nepřeju. Od té doby, co jsem maminkou, mám tendenci myslet hlavně na Tobíska a ostatní a sama pro sebe už vlastně ani nic nechci. On je moje všechno! Využila jsem ale jedné z mála volných chvil a jen tak se zasnila. Dospěla jsem k tomu, že skutečně nutně nic nepotřebuju, ale kdybych si mohla přát cokoliv...
Štěstí, zdraví pro nás všechny - jasná věc a číslo jedna!
Na druhém místě jsou u mě zážitky. Přála bych si, abysme ještě měli před narozením miminka a před tím, než Tobísek v březnu oslaví druhé narozeniny, možnost cestovat. Původně jsem si vysnila Tenerife, teď bych se spokojila i s prodlouženým víkendem v některé z evropských metropolí.
Všem dětem (ale i sama sobě!) bych přála na Vánoce sníh. Chci sáňkovat, bobovat a stavět sněhuláky. Koulovat se, vyhazovat sníh do vzduchu a poslouchat, jak Tobík vesele povykuje.
Moc bych si přála dál pokračovat v blogování a pořídit si techniku, která by mi pomohla se zlepšit. Před asi 14dny jsem se definitivně rozloučila se svým Samsungem S4, pečlivě teď vybírám jeho následníka. Stejně tak mám porouchaný foťák, ale jsou to dvě velké investice, na které asi budou jedny Vánoce krátké.
A kdybych měla joo marnivá, přála bych si Chelsea City Zip Shopper Bag od DKNY. Není to nádhera? Ve finále bych jí stejně ani neměla kam nosit, ale kochala bych se jí donekonečna. A k nové kabelce jsou třeba i nové boty..
Ale dost snění! Moje rodina ví, že stejně tak mě potěší čtivá knížka, teplé ponožky, velká šála, Yankee Candle, něco dobrého na zub a letos bych asi úplně největší radost měla z teplých těhotenských legín! ;)
Podobný "vysněný" wishlist mám i pro svoje děti. Chtěli byste ho vidět? A co si letos nejvíc přejete vy?

5 komentářů:

  1. zdraví pro všechny v rodině si přeji již mnoho let ,poté co jsem se sama stala matkou :-)Já bych si marnivě přála sama pro sebe novou kuchyň,s myčkou na nádobí....to je dlouhodobý sen.Jinak by mě potěšil toaletní kosmetický stoleček a nebo plovoucí podlaha do pokojíčku.Jelikož 14 let jsem na všechny platby sama,tak je to též dlouhodobé přání :-)Takže mne potěší cokoliv,stejně raději dárky pořizuji :-)Krásné svátky všem.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná přáníčka :) já si nepřeji nic jiného, než aby se mi v lednu narodil zdravý syn. Jinak radost mi pod stromečkem udělá jakékoliv překvapení-miluju překvapeni;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám to tak nějak stejně. Klidně se vzdám všech dárků, hlavně aby měly děti. Ale... :-) Tak nějaká ta poukázka na relax nebo zážitek by se hodně šikla :-)

    OdpovědětVymazat
  4. já bych si přála abych měla na vánoce volno a mohla být se svojí rodinkou, bohužel musím i ve svátky do práce. Napřed jsem si říkala, no co, tak si uděláme vánoce v lednu ale když jsem včera viděla rozpis směn na leden, tak ani v lednu to nepůjde, no tak snad v únoru.... hold o staré nemocné lidičky v domově se musíme starat stále, ať je pátek nebo svátek...

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravi a umet spomalit i sklidnit se. Jinak nebudu umet uzit si pritomnosti druhych osob, ktere jsou pro mne zivotne dulezite. Primarne syny a partnerem, pak rodici a sourozenci ...:-)
    Marcela

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥