úterý 4. července 2017

recenze: Lovi Hrneček 360

Znáte značku Lovi? Baví mě nejen tématické limitované kolekce této značky (nejnovější jsou Follow the Rabbit a Indian Summer) a jejich design, ale především funkčnost produktů. V kolekci najdete vždy dvě sady produktů - holčičí (tedy s detaily do růžova a červena) a klučičí (laděné do modra a zelena). Dnes vám chci představit právě kolekci Follow the Rabbit, z níž jsme dostali na vyzkoušení Lovi Hrneček 360 a silikonové dudlíčky ve velikosti 3-6m


Hrneček se nám velmi osvědčil a můžu vám ho jedině doporučit. Mám totiž srovnání s tím od Aventu, se kterým jsme ve finále měli samou potíž. Časem zůstával jeho okraj zamáčknutý dovnitř a pokud se poklopil, samovolně tekl. Dát ho bez víčka do tašky bylo nemyslitelné a i tak jsem se bála s ním cestovat.
První hrneček od Lovi je ale řešený jinak. Není potřeba nic zamačkávat, stačí se z něj zkrátka napít. Má kolem dokola silikonovou membránu, která brání protečení a zároveň umožňuje dětem z hrníčku pít jako z klasické skleničky. Nemusíte mít ale strach, že se pobryndají. Tobík doma pije z normálních hrnků a sklenic, ale čas od času něco vylije, vycmrndá a taky obsah rád přelívá z jedné sklenice do druhé, což často končí potopou. Pár sklenic už také omylem rozbil. A tak mu nejraději dávám pití do tohohle hrnečku. Osvědčil se nám ale hlavně na cestách. Nemusím mít strach, že obsah skončí na podlaze auta, když se Tobík chce po cestě napít, nebo vylitý v tašce. A v noci mu ho nechávám v posteli, aby si mohl cucnout, když ho probudí žízeň. Je to zkrátka praktické řešení. 
Na dudlíčky téhle velikosti je už Tobík, myslím, velký a jelikož se nám narodila holčička (ne že bych tak lpěla na barvách!), rozhodla jsem se, že je darujeme někomu z vás. A tak se na ně můžete těšit, co by součást výhry v letní soutěži, kterou odstartuji, až facebooková stránka Můj fialový svět BLOG dosáhne 1000 sledujících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji ♥