pátek 4. října 2019

BABY BLOG: La Millou / Motivace ke spánku ve vlastní postýlce

Znáte značku La Millou? Já jsem se s ní seznámila poměrně nedávno a jsem okouzlená. Jak to, že jsem jí neznala dřív? Určitě bych si nějaké věci pořídila do výbavičky! Jak tvrdí na promrnousky.cz La Millou si prostě zamilujete! A já jim musím dát zapravdu. Kvalitní, exkluzivní, originální a pestré - to jsou přídavná jména, kterými značka La Millou popisuje své výrobky. Rozhodli se kráčet vlastní cestou trendům navzdory a nakonec jsou to právě oni, kdo udávají trendy! V nabídce najdete vše od plen, přes hnízdečka, fusaky, deky, miminkovské oblečení až po organizéry na kočárek a kabelky pro maminky.
Přes léto jsme uzavřeli jednu důležitou kapitolu - kojení. A s tím se pojí i moje touha vyspat se co nejlépe a naučit Stellu spát ve své postýlce. Rozhodně nejsem typ rodiče, co by cokoliv lámal přes koleno nebo nutil děti dělat násilím přes řev, slzy a pozdější výčitky. Rozhodla jsem se Stellu motivovat a pořídila jsem jí ve spolupráci s eshopem promrnousky.cz La Millou set polštáře a peřinky a mantinel do postýlky. Ona miluje papoušky, takže byl můj výběr hned jasný, i když normálně bych se tou záplavou nádherných vzorů probírala hodiny.


Vše nám přišlo domů nádherně zabalené do plátěných tašek se srdíčky, což zásilku okamžitě povýšilo o level výš. Motto značky zní: "Parent´s Pride" a myslím, že naprosto vystihuje můj pocit po otevření balíku.
Rozměr soupravy si vybíráte podle věku miminka. Soupravy obsahují polštářek a peřinku a jsou jedinečné tím, že výplň je do nich všitá. Jedná se o inovativní koncept "READY TO USE", který má mnoho výhod. Peřinka s všitou výplní se snadno udržuje, výplň nikam neutíká, nehrne se dětem někam do rohu povlaku. Klasický model povlaku navlečeného na výplň není ani moc hygienický, protože často vyměňujeme jen povlak, přitom většina bakterií a roztočů se drží právě ve výplni. Z tohoto důvodu je peřinka s všitou výplní vhodnější. Pere se v pračce vcelku. Set je z velmi kvalitní bavlny a výplň z antibakteriálního dutého vlákna. Polštářek je plochý, bezpečný a peřinka lehká, měkká, nadýchaná, prodyšná a zároveň dítě při spánku příjemně hřeje. Jako třešničku na dortu vám ještě prozradím, že vše je ručně šité! 
Mantinel do postýlky se prodává zvlášť, takže můžete (ale nemusíte) ladit vzor k soupravě polštáře a peřiny. Je také vyrobený z velice kvalitní 100% bavlny a vyplněný antialergickým dutým vláknem v silnější vrstvě, takže skvěle drží tvar. Je příjemný, měkký a skvěle do postýlky padne. Moc se mi líbí, že má tkaničky rozmístěné po celé délce na horním i spodním okraji, takže v postýlce daleko lépe drží a je pro dítě složitější ho případně odvázat. Samozřejmostí je ruční šití i dárkové balení, což mě přivedlo na nápad produkty La Millou pořídit mým těhotným kamarádkám jako dárky k Vánocům nebo narození miminka
A Stellinka? Ta byla doopravdy a upřímně šťastná a nadšená. Balík jsme spolu rozbalily v době, kdy byl Tobík ve školce, aby měla klid a prostor si tuning postýlky užít po svém. Nosila velké balíky, rozbalovala, radovala se. Nepamatuju, kdy naposledy měla z něčeho větší radost! Sama zkoušela uvázat mantinel na postýlku. Hned chtěla dělat bunkr a domeček. Zkoušela si, jak se jí bude v nové postýlce spát. Pak se v tom všem nadšení a radování dočista zapomněla a počůrala polštářek. :) Takže jsem měla možnost otestovat hned i praní. Všechno v naprostém pořádku, výplň drží, kde má, polštářek je pořád jako nový. 
Jen s tím spaním jsme to zatím úplně nedotáhly. Je to hodně i mnou. Toužím se vyspat a zároveň je mi líto, když mi nikdo ve spaní nefuní do ucha, nekope do zad a ráno mě nebudí mručením a dožadování se mlíka do lahvičky. Tak na ní ani na sebe nespěchám. Papoušci spí zatím s námi. Uidíme za čas. Každopádně postýlku připravenou má, kdyby chtěla kdykoliv odejít z ložnice, může. A vás se znovu ptám:
 Znáte značku La Millou? Co na ní říkáte?

4 komentáře:

  1. Značku neznám, ale vypadá to krásně. Stellinka vypadá moc spokojeně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to krása nesmírná ;) Spokojená je moc, pořád ukazuje, který papoušek je máma, který táta... :)

      Vymazat
  2. Tuto značku znám a mám od ní decku pro svou holčičku. Opravdu můžu také doporučit. Je velmi krásná, příjemná a kvituji i to, že je možné ji uschovávat v sáčku, který je součástí deky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost! Však já si zakládám na tom, aby informace, které se tu dočtete byly založené na pravdě z vlastní zkušenosti. ;)

      Vymazat

Děkuji ♥