úterý 1. února 2011

Varieté /Burlesque

Varieté

"Nikoho nemám" mladá, krásná servírka Ali (Christina) odjíždí z malého města v Iowě za svým "americkým snem". Náhodou se jí do cesty připlete skomírající podnik - Burlesque Lounge, jehož majitelkou není nikdo jiný než úchvatná (na svůj věk) Tess (Cher). Sebevědomá Ali okouzlená nověobjeveným světem žádá Tess o místo. Ta si však do ničeho nenechá mluvit a dívku, která se jí doslova vnucuje, odmítá. Pohotová Ali se (díky svým zkušenostem z Iowy), v podniku stává servírkou a spřátelí se s pohledným barmanem Jackem (Cam Gigandet). Namyšlené tanečnice ji nemohou vystát a tak Ali tiše proplouvá s tácem mezi hosty, bedlivě sleduje show a čeká na svou šanci. Tess mezitím řeší problém, jak má dostat podnik z dluhů a nepřijít o něj. Hrdost jí nedovoluje svůj milovaný Burlesque Lounge prodat.
Poté co Aliin pronajatý byt vykradou, nachází útočiště u !zasnoubeného! Jacka a jejich přátelství se !prohlubuje!. Sen se stává skutečností - Ali přichází do práce a na pódiu právě probíhá konkurz na novou tanečnici. Neváhá ani vteřinu a chytá příležitost ukázat světu, co v ní je, za pačesy!

It´s about poor, young girl Ali (Christina), who lives in Iowa. Ali wanted to change her life, so she decided to go to L.A. She is looking for some job here and suddenly Burlesque Lounge is in front of her. It is amazing place. Ali wants to get a job there. She wants to be a dancer. Than she meets Tess (Cher) - owner of Burlesque Lounge and a great singer. Ali applies for a job, but Tess doesn´t listen to her. What does Ali have to do? 

Podle mého názoru je Varieté jedním z dobrých filmů - tzn. stojí za to ho vidět, ale rozhodně to není trhák, který bysme si v budoucnu pustili víc než jednou. :-) Okouzlující Christina, nestárnoucí Cher, velice pohledný Cam Gigendet, skvělá atmosféra, krásné tanečnice a zpěv, který vám vleze až pod kůži - to jsou důvody, proč stojí za to jít na Varieté do kina, protože doma to nikdy nebude ono!

In my opinion Burlesque is a good film. You should see it! (because of the Christina, Cher and the great atmosphere at the cinema!) But it isn´t a blockbuster...

3 komentáře:

  1. Ty se taaaaaaaaaaak máš. ♥ Já X-tinu zbožňuju nejvíc na světě. A tohle já blbka prošvihnu!!!!! Závist obrovská. :)

    OdpovědětVymazat
  2. no, tak mozno sa na ten film aj kuknem, v ramci oddychu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ona je tam vážně skvělá - úžasnej hlas a navíc je fakt sexy :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥