pondělí 3. prosince 2012

tipy na dárky

tentokrát se vám pokusím poradit, čím byste mohli potěšit své drahé polovičky - přítele, manžela - nebo třeba tatínka, dědečka, bratra :-)
muži mají své oblíbence a neradi je mění - značka oblečení, značka kosmetiky nebo určité produkty... rozhodně se vyplatí se na to zaměřit. také je dobré řídit se nějakou zálibou, oblíbenou činností...
gifts
v koláži najdete tipy jak pro sportovce - kšiltovka, termoska, hodinky; tak pro elegány - šála, taška; pro dospělé - parfém, gel na holení; i mladé - kryt na mobil, ponožky, boty ;-) zkrátka jsem zkombinovala všechno dohromady, aby se měla šanci inspirovat každá z vás :-)
hodně zajímavé doplňky a oblečení nabízí i asos, kde je poštovné zdarma. nejen sportovcům určitě něco vyberete i v e-shopu bezvasport a parfémy bych si zašla očuchat do nejbližší Sephory. pokud vás zaujaly barevné ponožky Happy Socks, můžete vesele vybírat a nakupovat třeba ZDE.
zajímavým dárkem může být ale i nějaká dobrá počítačová hra, CDčko oblíbeného interpreta nebo napínavá kniha. já můžu doporučit tuhle:

a pokud si můžete dovolit investovat víc peněz, tak bych určitě zvolila nějaký zážitek - ať už rychlou jízdu autem nebo paragliding ;-)
tatínka nebo dědečka zase určitě neurazí dobré víno s dobrou paštičkou! moc se mi líbí i vánoční set pro muže od Ryoru. nejen, že jde o skvělou kosmetiku, ale navíc ani moc nepotrápí vaší peněženku :-) občas se dají vychytat i cenově velmi výhodné nabídky na různých slevových portálech, které není (obzvlášť v tomto období) na škodu sledovat.
no není to s nima jednoduché, zlášť jestli u vás tatínek taky už čtvrt roku dopředu křičí, že nic nechce :-D doufám, že jsem vás alespoň trošičku inspirovala a přeju vám šťastnou ruku při vybírání :-)

6 komentářů:

  1. i love y<our header, a sweet idea with the tree with the flowers, and you look amazign btw. <3

    want to follow each other? i will defiently follow back

    my blog:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  2. na toho davidoff-a lamem priatela, strasne mi na nom vonia:DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je to moc hezká vůně, taky jí mám na přítelovi ráda :-))

      Vymazat
  3. Hra o tróny je skvelý príbeh!

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥