čtvrtek 27. ledna 2011

Inspirace

Krásná, mladá, blonďatá "drbna" Blake Lively se stala téměř přes noc hvězdou (především díky seriálu Gossip girl) a zároveň i módní ikonou.
Vybrala jsem pro vás ze stránek blakelivelyweb.com tři z jejích outfitů, které mě baví a zároveň i inspirují.

Vertu Smartphone Launch Party - October 20, 2010 
Černočervená kombinace z módy nevyjde nikdy. Je to celosvětově uznávaná klasika (hned po černobílé). Možná bych jen něčím zvýraznila boty, které zbytečně splívají s černým kobercem a stěnou (to ale asi nemohla tušit). Kombinace volánkových minišatů a kožené bundy mi přijde neskutečně efektní a sexy. Také fandím širokému náramku a výrazným náušnicím. :-)

Realm Boutique Opening Celebration in Soho - November 4, 2010 
Blake si (ostatně jako každá žena) nedokázala vybrat, co si má vzít na sebe a tak prohledala šatník svého přítele a půjčila si jeho košili :-)
Tenhle outfit na mě vážně působí, jakoby vylezla z postele, natáhla na sebe přítelovu košili, uvázala ležérní uzel a šla dělat snídani. V tom dostala zprávu, že se má dostavit na otvíračku butiku. Ve spěchu si přes košili natáhla sukni, která jí však byla velká, tak ji omotala páskem, obula boty a vyrazila :-) A výsledek? Dokonalost!!!

The National Board of Review of Motion Pictures Awards Gala 2010
Tak tenhle outfit mě opravdu baví! Fialové šaty, tyrkysové doplňky a dokonalé boty. Je vidět, že i Blake si to skutečně užívala :-) V podstatě nemám moc co dodat, jen tiše závidím :-)
Sledujete GG? Líbí se vám Blake a její outfity? A co ty, které jsem vybrala?

1 komentář:

Děkuji ♥