středa 29. února 2012

Saturday - part I.

Moc vám všem děkuji za vaši přízeň, ať už blog sledujete přes GFC, FB, bloglovin´, twitter, atd. a nebo sem občas zabloudíte jen tak. Opravdu mě to velice těší a motivuje! ;-) Bohužel jsem kvůli škole (nejen z časových, ale i fyzických důvodů - zvykám si na vstávání a nový režim, jsem unavená a chybí mi energie...) musela přerušit 30 Day Shred (chodím ale každý týden na zumbu a jen co seženu činky a bude více času, pustím se do toho s chutí znovu, takže pokud jste se odhodlali a začali za nic na světě nepřestávejte! :-)) a omezit svou blogovou aktivitu. Budu se snažit vymezit si na blog čas, ve kterém se mu budu plně věnovat a realizovat nejrůznější nápady - jak moje, tak i ty vaše, takže pokud by vás něco zajímalo, nebojte se mi napsat! ;-)
A teď už k dnešnímu článku... Nakonec jsem ho rozdělila na dvě části. Ta dnešní je taková víc make-upová, ta druhá bude o outfitu. :-) Jak už víte, moc se nelíčím a přirozené líčení očí foťák nechal splynout s pletí, ty detaily mě však fascinují. :-) Na co nedám dopustit jsou rtěnky od Kate Moss pro Rimmel, tahle naoranžovělá je odstín 12 a nejskvělejší řasenka - Bourjois Volume & Fast Perfect Rotating Mascara (mini recenzi najdete ZDE).

NOVÉ VĚCI NA E-SHOPU

5 komentářů:

  1. S časem i energií na tom budu asi podobně jako Ty, potřebovala bych trochu den přifouknout, abych stihla vše, co chci a ještě tak půl dne proflákala :-D A tahle rtěnka Ti vážně sedí, moc se mi líbí tahle šťavnatá barvička :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká rtěnka! Super barva! Na mém blogu právě probíhá giveaway, takže jestli chceš, můžeš se přidat:)

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/2012/02/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. odstín té rtěnky ti hrozně sluší!
    a já jsem unavená permanentně, ale s 30DS nepřestávám, už jsem ve třetím levelu! :D jinak doufám, že brzy budeš mít času víc a taky si odpočineš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji!
      pááni, je super, když vytrváš až do konce :-) já si snad brzo zvyknu na nový režim, seženu činky a začnu znova :-)

      Vymazat

Děkuji ♥