neděle 15. dubna 2012

summer wishlist

Včera jsem se na facebooku zmínila, že jsem vám ještě ani nepředstavila svůj letní wishlist a už jsem si jednu věc z něj pořídila... Tak si myslím, že je načase to napravit a prozradit vám, po čem mé srdce prahne :-)
Asi jste čekali trošku něco jiného - plavky, tílka, sandálky -, já jsem se však rozhodla doplnit si šatník spíš o ty základní kousky, které postrádám, protože většinou neodolám nějakému šílenému tričku místo, abych si našetřila na kvalitní blejzr - sako a tak dále...
Už se nemůžu dočkat kolekce H&M Fashion against AIDS, která mi letos přijde ještě povedenější než loni. Mým horkým favoritem jsou tyhle brýle, o které se s vámi 26. klidně poperu. :-D
Další musthave je barevné sáčko. Dlouhou dobu už se rozhoduji, zda si pořídím růžové nebo modré (to béžové je tam jen proto, aby ta koláž lépe vypadala :-D) a rozhodně bych radši ten klasický sakový materiál, než takový ten "teplákový", co teď frčí.
Oxfordky - obuv pro každou příležitost. Hodí se snad ke všemu. Nejraději bych černou klasiku, ale nebráním se ani jinému zajímavému barevnému provedení. Třeba do těhle pudrových už jsem se docela zakoukala. :-)
Představte si, že ve svém šatníku postrádám džínové kraťasy. Vzpomínám si, že jako malá jsem je nosila, pak ale přišla puberta a schováváni nohou... :-D Teď když už jsem se sebou smířená a sukně nosím ráda, tak proč ne kraťasy? :-)
A tak trošku nedosažitelnou třešničkou na dortu a na téměř samém vrcholu mého wishlistu je kožený křivák. Dlouho jsem tuhle módu nechápala, dokud jsem nepochopila, jak neskutečně šik umí být. :-) 
No a k tomu ještě nesplněná přání z minula - kabelka, parfém a krajkové šaty!
Sponzoring vítán! :-D

6 komentářů:

  1. Milá Mar, zebru jsem si nekoupila, bohužel, ale smála jsem se ještě deset minut po vyfocení. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi ty sáčka a to ve všech barvách!:)

    OdpovědětVymazat
  3. strašně se mi líbí ty sáčka ,favoriti ! :))
    pěkný wishlist!

    OdpovědětVymazat
  4. brýle jsou mojí favoriti! :)

    OdpovědětVymazat
  5. saka chci všech druhá a barev! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥