pondělí 21. května 2012

oasap.com


tento e-shop mi nabídl spolupráci ve formě 15$ kuponu, za který jsem si mohla na jejich stránkách vybrat, co jsem chtěla. co si budeme povídat, najít nějakou pěknou věc za 15$ je na tomhle e-shopu dost nadlidský výkon :-D a jelikož to byla moje první objednávka, nechtělo se mi doplácet. nakonec jsem našla obyčejnou sukni za 12$ a řekla jsem si, že na ní nemůžou přece nic zkazit. mám takové už 3 z H&M, kde stojí asi 130,- ale budiž... šlo spíš o to vyzkoušet, jak celý obchod bude probíhat a jak kvalitní je jejich zboží.
7.5. jsem sukni objednala, dorazila 18.5. a o stavu objednávky jsem byla průběžně informována. zabalená byla taky dost dobře, ale to, co na mě z balíčku vykouklo mě opravdu rozesmálo - pruh látky sešitý dohromady, nerozlišený předek zadek, ale ani vršek a spodek :-D, do kterého by se nasoukala tak leda má pětiletá neteř. do sukně jsem se nicméně narvala - trošku to pravda pokřupalo - , ale vypadala jsem fakt otřesně! pro porovnání jsem vám ji vyfotila na zelené sukni z H&M a to už jsem ji myslím dost vytahala :-D  ZDE
pokud bych si ji koupila za svoje peníze, byla bych fakt naštvaná, takhle mě to jen pobavilo. za tu cenu to rozhodně nestojí. docela mě třeba překvapilo, že se sukní nepřišel žádný doklad nebo takový ten papír na vrácení zboží. no a jak to dopadlo? nevzdala jsem se a zkusila ji dnes se silonkama, trošku se vytáhla a sedí líp, ale nosit ji asi nebudu...
ponaučení? nekupujte si z asijský e-shopů věci ONE SIZE a u těch, kde je výběr velikostí na ně moc nespoléhejte a raději se přeměřte!  
top - Miss Sixty; sukně/skirt - oasap.com; punčochy/tihgts, ear cuff -Topshop; lodičky/shoes, náramek/bracelet náušnice/earrings - H&M

Máte nějakou zkušenost s tímto e-shopem?

26 komentářů:

  1. Ta sukne je fakt katastrofalni kdyz sem se koukala na ten fb:P Jinak ja mam kabelku a zatim drzi obstojne, je z takovyho peknyho mekkyho materialu.. no uvidime jak dlouho to devce se mnou a s mym tahanim zrcadlovky vydrzi:D x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to asi bude nějaký dražší kousek... mně tohle i za tu cenu fakt přijde děs, zadarmo to ještě zkousnu, ale kdybych si to koupila... :-/

      Vymazat
  2. Porovnání velikostí mě fakt pobavilo :-D To bych měla asi na jednu nohu :-D No já s ním žádné zkušenosti nemám a doufám, že teda ani mít nebudu. Ale musím uznat, že Ty si zkrátka i takovou pidi velikost můžeš dovolit, na fotkách není vůbec znát, že by byla tak maličká a naopak Ti to strašně sekne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já jak byla vyčerpaná po zkoušce ve škole a v divadle, jsem přišla asi v deset večer domů, rozbalila jsem to a brečela jsem nad tím smíchy... konec tohle :-D
      ale je fakt, že to pokřupalo a trošku se vytáhla :-D takhle to nevypadá zas tak zle, ale asi jí dám radši tý neteři :-D

      Vymazat
  3. aaaaaaaaaaaaa zavidím ti tvé hubené nožky! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. oo tie punčochy sú krásne, myslíš že aj u nás také zoženiem? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako v kamennym Topshopu? možná jo, nevím. mám už je dýl. ale na internetu určitě! na asos.com by je třeba mohli mít :-))

      Vymazat
    2. No tak u nás kamenný Topshop určite nebude :D Možno v nejakom inom obchode... ale z asosu som ešte nikdy neobjednávala tak sa toho trochu bojím :/

      Vymazat
    3. aha :-D všechno je jednou poprvé a já mám s asosem jen ty nejlepší zkušenosti, takže můžu doporučit! navíc tam jsou občas velké slevy :-)

      Vymazat
  5. Já mám zrovna na cestě od nich kabelku ... moc se na ní těším a doufám, že mě nezklame :))) Jinak ta sukně takhle na fotce nevypadá zase tak špatně, ale osobně bych si tyhle jejich ONE SIZE asi netroufla objednávat :)))
    PS. máš nádherný účes!! :))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, mám ponaučení, tak snad kabelka bude v pořádku :-))
      děkuju!

      Vymazat
  6. :D Jé tak to já věci radši zkouším.. u triček se to dá odhadnout, ale na spodky bych si netroufla.. :D Ale vypadá vcelku ok. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tights are awsome!
    visit my blog :)
    Ewa

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle outfit mi bere dech. Opravdu hodně luxusní, vypadáš v tom úžasně! Prostě nemám slov:-)

    OdpovědětVymazat
  9. kraťasy od nich mám a jsou skvělý, ale boty se rozpadly hned při prvním obutí :) musela jsem koupit lepidlo a v Praze přilepovat podrážku :(

    OdpovědětVymazat
  10. krásný outfit!O e-shopu už jsem slyšela a všichni si ho moc chválí, tak si asi taky něco objednám, pár věcí už jsem si vyhlídla)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já nevim, mně přijde, že maj dost drahé věci, ale samozřejmě taky záleží, co si vybereš :-))

      Vymazat
  11. holky, všem vám mooooc děkuju za krásné komentáře! dělají mi neskutečnou radost a obzvlášť ve zkouškovém období mě neskutečně nabíjí! :-))

    OdpovědětVymazat
  12. Měla jsem jednu kamarádku - modelku z Brazílie, která ti je hrozně podobná, máte fakt stejné rysy :-) A to za tím uchem se mi hrozně líbí, brala bych něco podobného třeba s peříčkama :-)

    OdpovědětVymazat
  13. moc krásnýý,, naušnice top strop a ta uvodní fotka je dokonalá =) <3*****

    OdpovědětVymazat
  14. Mě se naopak ta sukýnka líbí :) Ale nejlepší jsou stejně punčocháče, takový zbožňuju :)) S Oasap spolupracuju taky, ale za větší budget, tak je to vybírání snazší. Zkušenosti zatím dobré ;)

    *INTERVIEW + GIVEAWAY* aktuálně na mém blogu: rozhovor s Petrou Holíkovou + možnost vyhrát vegan-friendly neonovou kabelku značky MOJE!! :)

    just JE NE SAIS QUOI
    Independent Fashion Bloggers
    Follow my blog with Bloglovin
    about.me/Jesika

    OdpovědětVymazat

Děkuji ♥